• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za viÅ”e informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Black Myth: WuKong

Meni ovo lagano igra godine. 🤘

Deluje da su najteza prva dva poglavlja, kasnije kada dodjes negde na 60.-70. level bude primetno lakse. Super je sto se neobaveznim istrazivanjem i sporednim bitkama dobijaju veoma korisni materijali i predmeti.
Trece poglavlje su mogli da skrate, tu me bas uhvatio zamor. Evo me sada u cetvrtom, mislim da sam pri kraju:

b1-Win64-Shipping-2024-09-09-10-21-39-181.png[img]

A sto savetuju da se ne koriste cinematic podesavanja?
Cinematic podesavanja su interna u UE engine-u, koriste se u mnogim igrama tokom cinematika za poboljsanje grafike na veci nivo od gameplay-a.

DF i mnogi drugi preporucuju miks nizih podesavanja, koji daju dosta vece peroformanse uz skoro istu grafiku.

Izasao je Pro patch za majmuna, dodali su najzad dva smislena moda - 30fps za 60hz ekrane i 40fps za 120hz ekrane.

Tu je i 60fps perf mode koji se muci, videcemo sta ce DF reci, da li su prestali da koriste FG za 60fps mod.

Zavrsih ovo posle nekog vremena, uhvatio poslednjih par dana pa izresetao sve :D Sjajan prvenac kineza, mislim da nije moglo bolje za prvi put, sigurno da jeste kad su vec ovoliko pokazali, ali aj, neki ne uspevaju ni iz 10og :D

Produkcija vrhunska, karakteri sjajni, animacija verovatno najbolja do sad u igrama i sto se tice kvaliteta i raznovrsnosti.

Moglo je biti bolje optimizovano, iako je radilo kako treba i u 4k i vecoj rezi. Okruzenja su malo genericka i duzina igre je nesto sto mi je zasmetalo malo, moglo je biti dosta krace, ali uzivao sam svakako.

Evo i par shotova, stavicu u spojler, nije da otkrivaju mnogo, ali opet. Nisam se cimao preterano, bukvalno su 0 effort :D

Desni click open img za full rezu, klasika uvek neka debilnost sa kacenjem fotki, nikad ne radi kako treba.

vD2YQp5.jpeg

G546c0a.jpeg
V2QfkfG.jpeg

KDdNiWP.jpeg

mR8UAXj.jpeg

JQsVk9Y.jpeg

NoLKQ2y.jpeg

8WRsbjT.jpeg

oMy7Y1D.jpeg

abzWNLh.jpeg

XJvB6iV.jpeg

Last edited: