- Reaction score
- 5,183
Poslenjih nekoliko sati igre je baš loše ostarilo, Xen je užas.
@Super Simke 64 imam jedno pitanje. Da li skidaš majicu dok kakiš?
Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
Ujutru, kad budem svež.Ovo pitanje se provlaci zadnjih par meseci i mislim da zasluzuje otvorenu debatu u posebnom delu foruma.
Roki otvori temu da resimo ovo jednom za svagda.
Skoro pa to. Nije da sam ga gotivio preterano, ipak mi je vishe bilo kul pushkarati po hodnicima. No, da se Xen mrzi sam saznao kasnije, pa je mogutje da je to uticalo na moje kasnije prelaske igre. Ako se ne varam, barem u original HL Xen deo nije dugachak kao u Black Mesa.Ja sam saznao da je Xen loš tek godinama kasnije na internetu. Da sam umro mlad ostao bi mi u sećanju kao tajanstveno, maštovito, creepy mesto sa prirodno teškim sekcijama jer se nalaze pred kraj igre.
Standardi su nam se promenili danas, postali smo nestrpljiviji, naučili smo reč "pacing" i puno toga smo igrali dosad. Kao klinci smo se zavlačili u svaku rupu, istraživali svet i upijali taj osećaj magičnosti, koji je danas uglavnom izvetrio.Skoro pa to. Nije da sam ga gotivio preterano, ipak mi je vishe bilo kul pushkarati po hodnicima. No, da se Xen mrzi sam saznao kasnije, pa je mogutje da je to uticalo na moje kasnije prelaske igre.
Verovatno nikad s obzirom da ga je radio gearbox. OF je bio brutalan, isto i Blue Shift. Ko nije igrao preporučujem takođe i Decay. To je coop epizoda koja je izašla za PlayStation 2 ali mislim da postoji PC mod/port.Pa da, teshko je odusheviti nas danas, plus je tada sve imalo nekakav veo misterije oko sebe. Barem ja nisam bio upoznat sa procesom pravljenja igara, niti shta chini igru "dobrom", meni je bilo bitno da ja ubijem vreme i da mi bude zabavno.
Gledam AVGN, neke igre koje je popljuvao su mi bile super kada sam bio klinja.
No, da ne bude OT previshe. Kada tje neki Opposing Force remake? Mislim da sam to preshao vishe puta nego HL, pa i onaj Blue Shift.
Bring back Shepard!Verovatno nikad s obzirom da ga je radio gearbox. OF je bio brutalan, isto i Blue Shift. Ko nije igrao preporučujem takođe i Decay. To je coop epizoda koja je izašla za PlayStation 2 ali mislim da postoji PC mod/port.
s obzirom koliko je dugacak HL1, nije to uopste losa duzinaMeni je OF bio bolji od Half Life-a nazalost bio je i duplo kraci koliko se secam.
U vreme kad je kretala Black Mesa na ModDB forumu, krenuli su i paralelno projekti za OpForce i Blue Shift. Ali mislim da nisu daleko dogurali.Verovatno nikad s obzirom da ga je radio gearbox. OF je bio brutalan, isto i Blue Shift. Ko nije igrao preporučujem takođe i Decay. To je coop epizoda koja je izašla za PlayStation 2 ali mislim da postoji PC mod/port.
Ja sam tek pre 6-7 godina prvi put odigrao HL i Xen mi je bio najgori deo igre. Nisam ništa čitao po netu pre toga pa da mi utiče na mišljenje.![]()