Ne BF SP/kampanja postoji cisto radi reda, BF je MP igra.Izaso na torrentima, ne znam dal je dovoljno dobar da mu dam sansu...

Ne BF SP/kampanja postoji cisto radi reda, BF je MP igra.Izaso na torrentima, ne znam dal je dovoljno dobar da mu dam sansu...
Pitam, ja ne konstatujem nista, tako da ne mogu da sirim dezin i da ocu... Vec vise noci zaredom u igri bar 10 botova. Mozda na consolitisu ih imaNe širi dezinformacije brt, igrača ima koliko hoćeš.
Jutros u 8č pre posla opikao Conquest partiju, pun lobi, sve igrači. Bem li ga, video sam botove u možda dva meča ukupno. (Ne računam onaj breakthrough initiation i casual breakthrough)
Mozda ih tu bas i nema. Bas i kolega jedan primetio, jos kao on meni, eno umire Bf6,nema igraca ovo ono, a on se presaltao na BO7, e zbog takvih ce i da umre 
Ja sam vidjao botove samo kasno fazon posle ponoci ili jako rano ujutru fazon oko 6 ili 7.Pitam, ja ne konstatujem nista, tako da ne mogu da sirim dezin i da ocu... Vec vise noci zaredom u igri bar 10 botova. Mozda na consolitisu ih ima
Engi/Support u 90% mapa osim na BlackWell Fieldu tu volim da snajperisem sa Recon klasom.Sad sam bas odigrao, puno je bilo. Sa cime inace igrate,koja klasa i oruzje?