• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Battlefield 6

Ко има Xbox, погледајте преко Xbox Store-a, мени нуди BF6 Phantom Edition уз попуст од -70%. Преко Ј. Кореје изађе око 20.5е игра. То је под оним *Just for you*

• Like
Reactions: Ace
Ne znam zbog cega je ova igra toliko izgubila igraca, nekad je nemoguce da se popuni 64 u timu pa dodaje botove? Jel moguce da su svi na onom COD govnetu?

Jutros u 8č pre posla opikao Conquest partiju, pun lobi, sve igrači. Bem li ga, video sam botove u možda dva meča ukupno. (Ne računam onaj breakthrough initiation i casual breakthrough)

Jutros u 8č pre posla opikao Conquest partiju, pun lobi, sve igrači. Bem li ga, video sam botove u možda dva meča ukupno. (Ne računam onaj breakthrough initiation i casual breakthrough)

Jbm li ga, ili se tako zadesilo. Kontam da vecina przi one rokacke modove breakthr.i ostalo, ja sam samo na Conquest i nista drugo :) Mozda ih tu bas i nema. Bas i kolega jedan primetio, jos kao on meni, eno umire Bf6,nema igraca ovo ono, a on se presaltao na BO7, e zbog takvih ce i da umre :)

Pitam, ja ne konstatujem nista, tako da ne mogu da sirim dezin i da ocu... Vec vise noci zaredom u igri bar 10 botova. Mozda na consolitisu ih ima
Ja sam vidjao botove samo kasno fazon posle ponoci ili jako rano ujutru fazon oko 6 ili 7.

Do pre par dana sam isključivo igrao inženjera, a sada malo igram support za promenu i baš mi je zabavno, bacam dimne, postavljam zaklon i revive-ujem pale saborce. Skroz drugačija dimenzija igre spram inženjera.

A od oružja šaram, menjam s vremena na vreme, čisto da mi ne dosadi jedna te ista puška. Volim KORD i AK205 zbog rof, kod CQC melju. Mada najčešće furam SMG kao inženjer, tipa PW5A3 ili SGX

Aha kul :)
Ja isto support, od oruzja KORD, nekako mi on uz AK205 najvise odgovara, recoil je kad se nabudzi minimalan.

Back
Top Bottom