• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Battlefield 2042

8 godina kasnije, uzeo najsjebanija tri achievementa da bih kompletirao i ovaj BF. U pripremi za BF42.

Poslednji 0.06% igraca otkljucalo.

fe9997b77750a323b74b18298003be6b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

I ja bih to voleo, ali pred svaki izlazak novog Battlefielda od 3, ne računajući onog sa ženama, je uvek bila priča da je Call of Duty gotov i uvek je opet CoD imao nekoliko puta veću prodaju od odgovarajućeg BF-a.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Intervju sa developerom (Xbox games extended showcase)

I ja bih to voleo, ali pred svaki izlazak novog Battlefielda od 3, ne računajući onog sa ženama, je uvek bila priča da je Call of Duty gotov i uvek je opet CoD imao nekoliko puta veću prodaju od odgovarajućeg BF-a.

Vise igraca ne znaci bolja igra

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja ne mogu da shvatim ljude zaista koji hoce da uniste jednu francizu zarad druge ili jos gore developere koji zele da im franciza lici na drugu. BF i CoD su u sustini potpuno drugacije igre svaka je namenjena za specifian tip igraca jebi ga neko voli totalno arkadno iskustvo a neko ne, i to jednostavno tako treba da ostane.

XBOX Series S|X are the official consoles for Battlefield 2042, the publisher has named Microsoft its console partner for the game launch. The publisher and developer of this modern combat game have not revealed the details of this partnership, but one would assume that the game will be optimized specifically for both consoles.
Furthermore, on the PC platform will DICE has partnered up with NVIDIA to enable DLSS and Reflex technologies in Battlefield 2042.

Verovatno beta za ljude koji su odradili preorder, open beta ce biti cenim vikend posle ove.

Back
Top Bottom