• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Baldur's Gate III

WhiteWolf

ex-shone93
Reaction score
513

Gather your party, and return to the Forgotten Realms in a tale of fellowship and betrayal, sacrifice and survival, and the lure of absolute power. Mysterious abilities are awakening inside you, drawn from a Mind Flayer parasite planted in your brain. Resist, and turn darkness against itself. Or embrace corruption, and become ultimate evil. From the creators of Divinity: Original Sin 2 comes a next-generation RPG, set in the world of Dungeons and Dragons.

Jos nisam imao vremena da igram early access ali sudeci da je Larian studio u pitanju ne sumnjam da ce igra biti epic kada izadje ove ili sledece godine.​

large-n-1.png

large-n-2.png

large-n-19.png

large-n-13.png

Last edited:

Sledece nedelje bi trebalo da izbace Druida kao novu klasu koja moze da se igra i deluje super fun. Takodje nisam uopste znao da fazon od 115 ljudi koliko je pravilo DOS 2 sada pravi preko 300 ljudi BD3 i konstantno rastu....malo mi je to previse brz rast kompanije ali dobro, valjda se po njihovim racunicama to isplati.

Kako to misliš, "šteta što je potezan gp"?
Ne razumem tacno sta me pitas.ako me pitas sta to znaci to znaci borba sa pauzom,nije real time.a ako me nesto zezas e to vec ne znam sta bih ti odgovorio :D

Da ne bih pisao drugi post evo ovde cu u ovom da postavim link sa novostima :)

Ne razumem tacno sta me pitas.ako me pitas sta to znaci to znaci borba sa pauzom,nije real time.a ako me nesto zezas e to vec ne znam sta bih ti odgovorio :D

Da ne bih pisao drugi post evo ovde cu u ovom da postavim link sa novostima :)

Pa kakav bio to bio baldurs gate bez pauze, taktiziranja i rolanja kockica?

aman ljudi, pa stari baldur's gate su real time sa pauzom, sto je cudno sto bi covek voleo to i od novog...

evo i ja se prikljucujem, uzbudljivije/fleksibilnije mi je real time sa pauzom, a ne vidim sta se gubi...

aman ljudi, pa stari baldur's gate su real time sa pauzom, sto je cudno sto bi covek voleo to i od novog...

evo i ja se prikljucujem, uzbudljivije/fleksibilnije mi je real time sa pauzom, a ne vidim sta se gubi...
Hvala na razumevanju :) dodacu samo na to tvoje da RT donosi i "zivlju i dinamicniju" borbu.naravno bar meni

Jeste bilo kul, samo pustiš kad si OP pa ti bude još slađe kako prođeš encounter.
Al šta znam, uvek sam pre za potezni fajt, smarač sam, okrećem i gledam nekad potez po par minuta.

fallout nije imao interaktivno okruženje, uzvišenja, taktičke elemente i kurce, samo suvi rpg atributi i rng :D

Je, malo se plašim BGIII jer mi se čini da ima previše podsistema. Sve što mogu su ubacili što ne mora nužno da bude dobro.

to to, meni je ono što su prikazivali previše. deluje mi kao da bi igra lagano mogla da potraje 400 sati, only on the count of battles.

Back
Top Bottom