Ovaj je najavio sve što može, tako mogu i ja da dajem prognoze.Kakva slučajnost
![]()

Ovaj je najavio sve što može, tako mogu i ja da dajem prognoze.Kakva slučajnost
![]()

Teško mi je da poverujem da Sony radi na novom handheldu.
Ok može PC handheld, ali barem nek ima onda proprietary mem karticeNajbolje bi bilo da Sony [mozda i neka divizija van PlayStation-a] pravi svoj gaming PC handheld, konkurenta Steam Deck-u.
Ako prave naslednika Vite koji ce imati zatvoren ekosistem, to verovatno nece dobro proci. PlayStation nam je davno stavio do znanja da ce im najveci PS dev timovi praviti igre samo za kucne konzole, a sav drugi random hardware [Vita, VR] je ostavljen 3rd party-jima.

Realno 650 je ok ako je hardver bolji od SD. Ne bih se bunio da imam jedan Windows-based handheld za povremeno igranje, ali sva realistična konkurencija je do sad bila 800+Znao sam da ce biti 650, nisu mogli nize bez da igre subvencionisu, nema sanse.
Sent from my Galaxy Z Flip 3 using Tapatalk
Posle sd-a, za svega par dana, ne bih mogao bez te ergonomije. Nema claw handsa kao sa pocketom, vitom, kinezima. Ionako planiram samo indije da igram.Realno 650 je ok ako je hardver bolji od SD. Ne bih se bunio da imam jedan Windows-based handheld za povremeno igranje, ali sva realistična konkurencija je do sad bila 800+
Ma super je Deck, al ima tih par igara koje iz jednog ili drugog razloga ne rade. Ne bi bilo loše imati i tu opciju. Deck je izuzetno udoban, to se slažem.Posle sd-a, za svega par dana, ne bih mogao bez te ergonomije. Nema claw handsa kao sa pocketom, vitom, kinezima. Ionako planiram samo indije da igram.
Sent from my Galaxy Z Flip 3 using Tapatalk

Jeste, ali je i sam Gabe govorio kako je bio iznenadjen velikom navalom na skuplje Deck modele. Tako da bi konkurent u tom cenovnom rangu verovatno mogao da se probije.Najskuplji Deck je sve samo ne dobar deal, to je rezervisano za entry model.
I mislio sam da je tako, samo nejasno mi je kako moze rebadging i prodaja za jeftinije AMD-u da bude isplativa kad nemaju svoje postrojenje za proizvodnju. Mislim, mozda je ovo sto kazes, moguce je da treba da se ispuni kvota kod TSMC-a.Promena imena/serije proizvoda iz biznis razloga da bi se cena proizvoda povecala/smanjila/produzio zivot proizvoda na trzistu. Sve one silne serije GCN grafickih su samo bile rebadging originalne 4xx serije, AMD nije imao nista novo pa su samo stampali nove nalepnice za stare graficke.
Ja nesto i ne verujem da bi AMD ponudio Asus-u jeftiniji proizvod, osim ako Asus nije narucio jako veliki broj cipova ili je mozda zbog ko zna kog razloga AMD ostao sa puno proizvoda koje treba negde da utope [neko drugi otkazao kupovinu]. Mozda moraju da ispune neku kvotu kod TSMC-a pa je tu Asus uleteo.
Svejedno, ovo je random rumor koji ce tesko iko da potvrdi.
Cekamo oficijelnu najavu Ally cene, kontam da ce biti oko 600€.