• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

Mislis nedelju dana moze da se pokupi, ili samo nedelju dana moze da se igra?
Redovno kao i sve ostale igre, dodas na nalog i ekspanzije ostaju zauvek dostupne unutar igre [ako ih ne shelfuju kao Red War i Forsaken 😬, ali rekli su da to vise nece raditi].

Samo prvo dodaj na nalog baznu Destiny 2 igru, taj pocetni content je odavno F2P.

Izbegavam da kupujem na Epicu, jer nijednu igru nisam presao celu do sada. :rolleyes:

Valjda cu sa AW2 da probijem taj maler. To, Oblivion Deluxe GOG i AC: Mirage su sigurne kupovine do kraja meseca, videcu da li cu imati prostora za Last of Us Part 1 i Hogwarts.

@Epic

Iskulirao sam ih za AC, platio sam par evra vise Ubisoftu (iskoristio neki kupon). Da sam napravio neki progres na Epicu, pa da im dam pare. Nista mi dobro nisu doneli, jak meh utisak.

Na kraju cu uzeti RDR2 Rockstar verziju.

@Epic

Iskulirao sam ih za AC, platio sam par evra vise Ubisoftu

F8NEcyZ.gif

Jebo Epic, na dnu su hijerarhije launchera. Dao bih i EA pre pare nego njima. Slab kvalitet usluge, vala neki put treba platiti vise a ne svaki put ustedeti max. Jebo takvu ekonomsku filozofiju.

Najviše me tu zanima sta ce izglasati u awards sekciji, nominacije su tradicionalno skupljene sa svih strana

Post #828, nista vise nista manje.

Mani me tih germanskih fora o stednji, nije primenljivo na sve i vecina je odbacila taj model jer ogranicena potrosnja generise manje novca. Ne svidja mi se Epic i funkcionalnost njegovog launchera i ne bi im dao pare. Kao da bacam iste u bunar. Samo zbog par igara ga nisam do sada deinstalirao, nepotreban je i mogu da krse zesce trzisne principe i konkurenciju kako bi privoleli narod, uglavnom cu ih kulirati. Za sada je otprilike, koliko para, toliki kvalitet usluge i malo progresa. Previse buke oko malog djoke.

Back
Top Bottom