Ne vredi tih para po meni ja bih cekao da bude tipa 15e max.ne mislim da ce biti manja cena skoro ni kod "svercera"ni ovako.ako ti se ne zuri moj savet ti je da cekas jos manju cenuJedi Survivor je $23.44 na Epic Games Store-u sa uracunatim Epic kuponom, sta mislite oce li u skorije vreme biti bolji deal [narodne verzije nema]? I vredi li igrati na PC-u, Digital Foundry non stop vristi da je PC port i dalje stutter.
![]()
Ako ti se igra, uzimaj. Nece nikad izaci na Steamu.Ja se lomim za Alan Wake 2 da li da uzmem na Epicu.
S jedne strane podržao bi ih a sa druge radije bih uzeo na Steamu kad bi bilo moguće.
e pa to je druga stvar ako ti se svideo bas kec ova igra je dosta bolja i unapredjena odnosno na prvi deo.meni igra nije nesto zato sam i rekao bolje cekaj ali sad ti kazem uzimajNe zurim, uzecu verovatno na Steamu kada bude slicna cena kao sada na EGS.
Mnogi kazu da je igra odlicna i bolja od keca, koji mi se bas svideo.
Ne vredi tih para po meni ja bih cekao da bude tipa 15e max
sta mislite oce li u skorije vreme biti bolji deal [narodne verzije nema]?
čekam(o) steam.Ja se lomim za Alan Wake 2 da li da uzmem na Epicu.
S jedne strane podržao bi ih a sa druge radije bih uzeo na Steamu kad bi bilo moguće.
Tako jeeeeeJel to zato sto igra ne traje 200 sati?
![]()
Hahaha, pa već imam, znači da su je i ranije delili. [emoji846]Free Games
VIEW MORE
Fallout 3: Game of the Year Edition
Free Now - Dec 24 at 05:00 PM
Epic dominacija se nastavlja!
Sutra nova igra.
Da, već su ranije delili Fallout 1, 2, Tactics, F3 i New Vegas.Hahaha, pa već imam, znači da su je i ranije delili.![]()