• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

Bio sam procitao pre kupovine i resio sam da ne dam pare Epicu. Nisam imao treci izbor na gg.deals, pa sam izabrao ubi.

Jedi Survivor je $23.44 na Epic Games Store-u sa uracunatim Epic kuponom, sta mislite oce li u skorije vreme biti bolji deal [narodne verzije nema]? I vredi li igrati na PC-u, Digital Foundry non stop vristi da je PC port i dalje stutter.

ybvnbyV.png

Na Steamu je igra na svom najboljem popustu do sada [35€].
rCf77sx.png

Jedi Survivor je $23.44 na Epic Games Store-u sa uracunatim Epic kuponom, sta mislite oce li u skorije vreme biti bolji deal [narodne verzije nema]? I vredi li igrati na PC-u, Digital Foundry non stop vristi da je PC port i dalje stutter.

ybvnbyV.png
Ne vredi tih para po meni ja bih cekao da bude tipa 15e max.ne mislim da ce biti manja cena skoro ni kod "svercera"ni ovako.ako ti se ne zuri moj savet ti je da cekas jos manju cenu

Ne zurim, uzecu verovatno na Steamu kada bude slicna cena kao sada na EGS.

Mnogi kazu da je igra odlicna i bolja od keca, koji mi se bas svideo.

Ja se lomim za Alan Wake 2 da li da uzmem na Epicu.

S jedne strane podržao bi ih a sa druge radije bih uzeo na Steamu kad bi bilo moguće.

Ja se lomim za Alan Wake 2 da li da uzmem na Epicu.

S jedne strane podržao bi ih a sa druge radije bih uzeo na Steamu kad bi bilo moguće.
Ako ti se igra, uzimaj. Nece nikad izaci na Steamu.

Ta igra postoji jer je Epic dao pare da se napravi. Oni su publisher na svim platformama, verovatno ce zauvek ostati EGS ekskluziva.

Ne zurim, uzecu verovatno na Steamu kada bude slicna cena kao sada na EGS.

Mnogi kazu da je igra odlicna i bolja od keca, koji mi se bas svideo.
e pa to je druga stvar ako ti se svideo bas kec ova igra je dosta bolja i unapredjena odnosno na prvi deo.meni igra nije nesto zato sam i rekao bolje cekaj ali sad ti kazem uzimaj :D

Ne vredi tih para po meni ja bih cekao da bude tipa 15e max

Jel to zato sto igra ne traje 200 sati?

aprk8p.png

sta mislite oce li u skorije vreme biti bolji deal [narodne verzije nema]?

EA/Origin igre mozes da odigras za dz, "zaobilazenjem" EA/Origin aplikacije. Samo je potrebno da ti neki ortak ili random osoba koja poseduje igru generise token za tvoju masinu.
Evo na primer jedna dobra dusa sto to voljno radi: https://anadius.su/denuvo
(@moderatori, nije u pitanju piraterija)

Last edited:
Tako je, bila je, vidim prati se pomno i skuplja, a onda se kao pljuje Epic 😅
Nema veze, sutra nova i tako svaki dan, totalna dominacija nad svim ostalim klijentima ;)

Back
Top Bottom