Snake1989
Well-known member
Koja je razlika izmedju Ultimate HD i samo HD verzije, ne mogu da izvalim?samo dve verzije RE4 za PC i ima. ona kineska/ubi verzija i ova šatro HD
Koja je razlika izmedju Ultimate HD i samo HD verzije, ne mogu da izvalim?samo dve verzije RE4 za PC i ima. ona kineska/ubi verzija i ova šatro HD
Ja se sećam kad sam prvi (i zadnji) put probao neku lovačku igru u igraonici. Ubio jelena, ili tako nešto, i baš mi bilo krivo. Odmah izašao iz igre.Na Epic Store je besplatna igra theHunter: Call of the Wild™
Kao klinac sam probao bezbroj lovachkih igara, iz nekog razloga su mi drzhale pazhnju odredjeno vreme, pa kapiram da tju probati i ovo.
Вероватно ова. Ја сам од ловачких једино ову играо на PS1, а мислим и да није био неки избор. Оних пецарошких је било више.Secam se da je meni neka lovacka igra onomad na PS1 bila vrh. Iz danasnjeg ugla ne mogu da skapiram sta mi je tu uopste i bilo iole zanimljivo. xD
Вероватно ова. Ја сам од ловачких једино ову играо на PS1, а мислим и да није био неки избор. Оних пецарошких је било више.
Ja sam bio nezadovoljan hostingom kod njih, ping je bio ogroman, oni su tvrdili da je razlog što su serveri u Švedskoj. Inače ovako kao firma su korektni.Jedan od nasih najjacih hosting provajdera daje popust od 96%
Hosting i domeni za Vaš sajt
Loopia je pouzdan hosting partner, koji će Vam pomoći pri registraciji željenog internet domena, kao što su .com, .net, .rs i mnogi drugi.www.loopia.rs
Nije lose da se uzme, cak i ako vam ne treba. Najjeftiniji hosting je oko 80rsd na godinu dana. Nikad ne znas kad ce da vam zatreba neki wordpress ili nesto tako da se podigne. A Loopia je, pa slobodno mogu da kazem, dosta poznata. Makar u mojim krugovima poznanika.
samo zbog ovoga sam već izgubio svaku želju...dodajte me na Epic: 泉 こなた
samo zbog ovoga sam već izgubio svaku želju...
Ima 3 acc, ja sam cak i probao, dao sam ti sansu, ali jbg.Samo copy/paste uradish![]()