• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

Na Epic Store je besplatna igra theHunter: Call of the Wild™ :D
Kao klinac sam probao bezbroj lovachkih igara, iz nekog razloga su mi drzhale pazhnju odredjeno vreme, pa kapiram da tju probati i ovo.

Secam se da je meni neka lovacka igra onomad na PS1 bila vrh. Iz danasnjeg ugla ne mogu da skapiram sta mi je tu uopste i bilo iole zanimljivo. xD

Na Epic Store je besplatna igra theHunter: Call of the Wild™ :D
Kao klinac sam probao bezbroj lovachkih igara, iz nekog razloga su mi drzhale pazhnju odredjeno vreme, pa kapiram da tju probati i ovo.
Ja se sećam kad sam prvi (i zadnji) put probao neku lovačku igru u igraonici. Ubio jelena, ili tako nešto, i baš mi bilo krivo. Odmah izašao iz igre.
Uvek mi teško padne kad moram da lovim nešto zbog crafting-a, kao onaj mim gde Vesli Snajps puca dok plače :)

Nisam igrao neku još od Carnivores. Ona mi je kao klincu bila super. Dok se TRex ne pojavi, a imaš samostrel i njemu je oko jedina slaba tačka :D.

Secam se da je meni neka lovacka igra onomad na PS1 bila vrh. Iz danasnjeg ugla ne mogu da skapiram sta mi je tu uopste i bilo iole zanimljivo. xD
Вероватно ова. Ја сам од ловачких једино ову играо на PS1, а мислим и да није био неки избор. Оних пецарошких је било више.

Jedan od nasih najjacih hosting provajdera daje popust od 96%

Nije lose da se uzme, cak i ako vam ne treba. Najjeftiniji hosting je oko 80rsd na godinu dana. Nikad ne znas kad ce da vam zatreba neki wordpress ili nesto tako da se podigne. A Loopia je, pa slobodno mogu da kazem, dosta poznata. Makar u mojim krugovima poznanika.

Вероватно ова. Ја сам од ловачких једино ову играо на PS1, а мислим и да није био неки избор. Оних пецарошких је било више.

To je to, secam se da je ta slika sa pocetka bila CD cover. :D

Ja
Jedan od nasih najjacih hosting provajdera daje popust od 96%

Nije lose da se uzme, cak i ako vam ne treba. Najjeftiniji hosting je oko 80rsd na godinu dana. Nikad ne znas kad ce da vam zatreba neki wordpress ili nesto tako da se podigne. A Loopia je, pa slobodno mogu da kazem, dosta poznata. Makar u mojim krugovima poznanika.
Ja sam bio nezadovoljan hostingom kod njih, ping je bio ogroman, oni su tvrdili da je razlog što su serveri u Švedskoj. Inače ovako kao firma su korektni.

Nisam proveravao ali mislim da su u Among us skoro ubacili levelovanje i progression system.
Nešto što je po meni nedostajalo toj igri.

Back
Top Bottom