• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

Skroz sam zaboravio da imam 10 dolara u walletu na psn. [emoji2] Znaci jos 20 dodam i da uzmem Deathloop. Tsushima nece padati sa cenom. Nema veza sacekacu kad tad [emoji1][emoji2]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Zar zaista mislis da ce samo te igre dobiti popuste? Evo pune liste.

Miles, ratchet i returnal, ovo ostalo ne računam.
Returnal, Miles i Rift Apart su na spisku za popuste, valjda ce se znati uskoro kolike.

Returnal je imao PSN pricedrop sa $70 na $50, kontam bice sada ili isto ili mozda $40.

Ako ste subscribovani na Gogarin newsletter, imate do sada najveći popust na Grim Dawn Definitive Edition, 19.19 EUR.

CD keys ima odlične cene dopuna trenutno zs UK PSN, dopune od 35 i 30 funti su 10% jeftinije od kredita koji se dobija.
Plus daju i dodatni popust od 10% ako se plati kriptom.

Može baš dosta da se uštedi kad se iskombinuje sa Black Friday popustima za igre ili PS+ pretplatu.

Šta velite, da li uzeti Wipeout Omega Collection dok je na popustu?
Gledao sam par recenzija i deluje mi podjednako zabavno i frustrirajuće :)

Pa ume da bude frustrirajuće, pogotovo ako nisi nikada igrao Wipeout, ali meni je jedna od omiljenih Playstation igara.

Šta velite, da li uzeti Wipeout Omega Collection dok je na popustu?
Gledao sam par recenzija i deluje mi podjednako zabavno i frustrirajuće :)
Kolekcija je urađena solidno, sad da li tebi leži Wipeout kao igra je drugo pitanje.

Svakako ne mora da se pređe kampanja i na najvećoj težini.

Ja kupio za desetak centi jeftinije na Green Man Gaming. Spojio to i poslednji AC. Tek su danas izasle cene na CDKeys, dok na drugim sajtovima stoje nekoliko dana.

Sto je fora, tek sam juce izvalio da su nudili i Death Stranding za manju cenu od Steama.

Pokusao sam par puta da uzmem God of War na CDKeys i rekao bih da imam tipican problem. Kod checkouta, trazi da se ponovo ulogujem i cim to uradim prazna korpa. Mogu da uzmem kao gost, ali mislim da cu ponovo da pokusam sutra/prekosutra.

GOG Black Friday

Disco Elysium najpovoljniji do sada, toplo preporučujem ako volite CRPG, i želite da doživite nešto nesvakidašnje. Pillars of Eternity oba dela u komplet edicijama isto po pristupačnim cenama. Cyberpunk 2077 takođe snižen da sniženiji ne može biti. I još sijaset kultova za presmešne novce. Da nisam dekintos palo bi digitalno čašćavanje. :D

Jednu stvar koju sam primetio juce, Voidu je imao neke ok cene koje su bile blizu Green Man Gaming, a juce su spustili jos malo tako da su definitivno imali najnize cene. Ne pokrivaju sve igre, negde gde je kod drugih popust kod njih je regularna cena. Ovo mi je prva godina gde sam pratio cene, kud se ne setih prosle godine da to ispratim kad sam vec imao vremena da se posvetim tome.

Bas sam sve i svasta uzeo ovaj mesec. Pocetkom meseca gamepass, zatim registrujem se na GOG i pazarim sva tri Witchera za nekih 18 evra, zahvaljujuci ovoj temi sam ulovio Control Ultimate Edition za otprilike jedne Orbit zvake, ove nedelje uhvatio Death Stranding na steamu, juce Red Dead Redemption 2 i AC: Valhalla, danas na CD Keysu preorder God of War. Ovo poslednje nisam ni jurio, samo mi je iskocilo. Neke nove stvari sam naucio u ovim kupovinama.😄

Sada sledi malo duza pauza, sve kupovine koje sam mogao da obavim u par meseci sam obavio u nekih dvadesetak dana.

Vidim da je RE4 HD smešno jeftin na CD keys. Beše je već potvrđeno da će ovaj fan made remaster biti kompatibilan sa tom verzijom?

Razmišljam da se odmah obezbedim sa originalom pa da budem spreman kad izađe mod.

Vidim da je RE4 HD smešno jeftin na CD keys. Beše je već potvrđeno da će ovaj fan made remaster biti kompatibilan sa tom verzijom?

Razmišljam da se odmah obezbedim sa originalom pa da budem spreman kad izađe mod.
Kazu da ce biti comp.sa tom Steam verzijom. I ja zelim da uzmem igru bas zbog tog patcha

Back
Top Bottom