• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

Ako ste na Gog Nesletteru imate popust na Little Nightmares 2, običnu i Deluxe verziju, i mogu vam reći da nije zanemarljiv popust.

Ovo deluje kao baš dobar deal, jedino da ne propadne firma cela. :)

Vidim da može da se napravi i free nalog koji je do 100GB pa može lako da se vidi kako izgleda.

Ovo deluje kao baš dobar deal, jedino da ne propadne firma cela. :)

Vidim da može da se napravi i free nalog koji je do 100GB pa može lako da se vidi kako izgleda.
Moze ali moze i smak sveta da bude nikad ne znas da li ce biti i kad :) nema dekstop app da znate.ima mob i web.stavis neke stvari koje ti stoje na hdd a ne koristis ili ti ne trebaju a i 100% sam siguran da se nesto desi oni bi ti javili i ti mozes ponovo da poskidas sve podatke

+ kupon za jos veci popust koji vam zapadne MYSTERY21

Odlican deal.ja sam uzeo nije nikakva prevara.imam i slike kao dokaz da je sve lifetime(ako nekog zanima) i da je 10tb i naravno vpn lifetime..za 65e(toliko sam ja platio)ovo je vise nego savrsena ponuda

Mislim da cu uzeti ovo. Treba mi neki VPN za IPTV da zena drnda a ja bih taj storage pretvorio u svastaru.

Uzeo ovo:
- Degoo klijentske aplikacije su uzas zivi. Ono kao da su slijepci pravili. Koristicu 3rd party cli tool da radim backup.
- Imam nekih problema tipa: ne mogu kreirati folder, ne mogu obrisati folder, kada obrisem fajl - nista se ne desi, fajlovi su i dalje tu
- Mjenjali su business model par puta, ne znam koliko je pouzdano drzati bilo sta od vaznosti kod njih ali su valjda toliko razumni da obavjeste korisnike u slucaju promjene ili gasenja firme
- Imam osjecaj da jako skeniraju fajlove, ako mozete koristite enkripciju
- Koristicu ovo da zveknem svoj video i ebook library cisto da bude dostupno svuda ali ne bih nista od esencijalne vaznosti drzao gore

VPN:
- Radi dobro za sada
- Jednostavno podesavanje, probao sam doduse samo na iPhoneu
- Zbog njega mi se isplatilo uzeti ovaj paket

@Ultimate God Gohan good find u svakom slucaju ;)

Uzeo ovo:
- Degoo klijentske aplikacije su uzas zivi. Ono kao da su slijepci pravili. Koristicu 3rd party cli tool da radim backup.
- Imam nekih problema tipa: ne mogu kreirati folder, ne mogu obrisati folder, kada obrisem fajl - nista se ne desi, fajlovi su i dalje tu
- Mjenjali su business model par puta, ne znam koliko je pouzdano drzati bilo sta od vaznosti kod njih ali su valjda toliko razumni da obavjeste korisnike u slucaju promjene ili gasenja firme
- Imam osjecaj da jako skeniraju fajlove, ako mozete koristite enkripciju
- Koristicu ovo da zveknem svoj video i ebook library cisto da bude dostupno svuda ali ne bih nista od esencijalne vaznosti drzao gore

VPN:
- Radi dobro za sada
- Jednostavno podesavanje, probao sam doduse samo na iPhoneu
- Zbog njega mi se isplatilo uzeti ovaj paket

@Ultimate God Gohan good find u svakom slucaju ;)
Obrises iz mobilne aplikacije pa onda iz web kante a i treba nekad resetovati web app.ne znam zasto foldere nece da napravi lol.ali to nije problem napravi ti koji hoces pa ga dodaj sa diska i onda u njega stavljas sta zelis..mozes da gledas reklame na mobu i da dodas jos prostora free ja sam dodao 500+gb.13 reklama =10gb
10.000 filova od jednom mozes da upload ne preko toga.upload moze da se nastavi ako se prekine(msm ako ponovo iste filove dodajes znace i nastavice koji nisu uploadovani a ove druge ce samo preci preko njih)

ja cu uploadovati sve i svasta ali sam skeptican iskreno i ja postao.al bas me briga ja sam prezadovoljan za sad :)

Sto se vpn tice nije mi jasno kako nema kina serveri?nije da je bitno nego mi cudno.ili ja nisam video da ima

Last edited:
@Ultimate God Gohan ne, ne radi. Cak ne pravi ni zahtjev ka serveru kad probam da obrisem, znaci negdje je problem na klijentu. Nema veze.

Jos jedan update. Kupio sam 4TB Treasure Clouda na dvije godine, sa istog sajta. Daleko bolje iskustvo, transparentniji su sto se tice enkripcije + mozete povezati Google Drive, DropBox pa pregledati ili kopirati fajlove sa/na njihov servis direktno.

Vredi li Team Sonic Racing?

U smislu što je lošije prošla kod kritike nego prethodna Sonic kart igra koja je bila sjajna, jedna od retkih igara gde smo se organizovali za online.

Vredi li Team Sonic Racing?

U smislu što je lošije prošla kod kritike nego prethodna Sonic kart igra koja je bila sjajna, jedna od retkih igara gde smo se organizovali za online.
Po meni, ne.
Igrali sa suprugom Transformed i ludo se zabavljali, nedavno odigrali par trka u TSR i... ne. Izbacili su sve sto je bilo zabavno u Transformedu i smanjili broj likova. Super.

Po meni, ne.
Igrali sa suprugom Transformed i ludo se zabavljali, nedavno odigrali par trka u TSR i... ne. Izbacili su sve sto je bilo zabavno u Transformedu i smanjili broj likova. Super.
Bukvalno. Imam fizičku kopiju za switch, jednom sam je stavio u konzolu.

Back
Top Bottom