• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

Sto nema ovakvih dealova za UK PSN....

Није у питању хардвер него софтвер, али не знам где другде да питам за помоћ. Где се могу купити повољнији кључеви (лиценце) за ESET Internet Security, нешто типа као што је CDKeys и томе слично? Или морам да купим са њиховог званичног сајта? Пошто су уништили све изворе пиратских кључева и не може се више наћи лиценца која није процурела, решио сам да пређем у легалне антивирус воде. :)

Није у питању хардвер него софтвер, али не знам где другде да питам за помоћ. Где се могу купити повољнији кључеви (лиценце) за ESET Internet Security, нешто типа као што је CDKeys и томе слично? Или морам да купим са њиховог званичног сајта? Пошто су уништили све изворе пиратских кључева и не може се више наћи лиценца која није процурела, решио сам да пређем у легалне антивирус воде. :)
Precesljaj ove linkove u prvom postu ako nema nista jedino da potrazis neku Reddit software deal grupu.

Haha, ista situacija. :D Nedavno sam uzeo kljuc za 6 meseci za manje od 500din: https://www.ebay.com/itm/Original-E...ONTHS-1-PC-license-key-antivirus/114757635324

Precesljaj ove linkove u prvom postu ako nema nista jedino da potrazis neku Reddit software deal grupu.

Taman sve ovo premestis u tu temu. (y)

Epic Store ponuda za narednih nedelju dana:

4derDqL.png

Upravo došao da podelim vest. Odavno sam se premišljao da li da uzmem Deponia putem GOG-a, jer sam čuo da je solidan point and click serijal. Pillars sam gledao seriju koja mi se dojmila, ali mi ovo deluje kao neki weabo simulator toga, ali probaće se. Poslednja igra nemam blage šta je. :D

Upravo došao da podelim vest. Odavno sam se premišljao da li da uzmem Deponia putem GOG-a, jer sam čuo da je solidan point and click serijal. Pillars sam gledao seriju koja mi se dojmila, ali mi ovo deluje kao neki weabo simulator toga, ali probaće se. Poslednja igra nemam blage šta je. :D
Ja verujem da su odlicne, igrao sam The night of the rabbit njihov i super je :D

Deponia je super.presao sam ja mislim 2 dela mozda i 3 (ne secam se vise :D )imam i tu drugu sa iiste i mislim da je dobra ali je nisam mnogo igrao :) preporucujem ih obe da se probaju bar.

Gomila dobrih popusta na US PSN-u trenutno.
Ja sam uzeo Gravity Rush 2 za 10$ i YS Origins za 8$.
Izdvojio bih i Dragon's Crown Pro za 5$.

Ima dosta drugih dobrih popusta ali nisam obratio pažnju pošto sam jurio ove igre.

Pre neki dan gledao ima bas dosta japanskih igara na popustu a ja 3.75$ u wallet-u. Bas sam bio u iskusenju da uplatim 50$ ali sam odoleo. Ne kupujem nista dok ne odigram sve sto imam kupljeno.

Čuti, ja po max jednu-dve igre da ne bih gomilao u to samo u trenutku kada backlog nije preveliki.

Back
Top Bottom