Vidim da su mi se dve verzije Metroa pojavila sada u listi.Sa 1070ti verovatno mi treba obicna\ne rtx verzija?Sta se osim RT dobija u enhanced verziji i da li ona moze da se pokrene a ugasi RT?Isto je. Imam jos jedan $10 vaucer posle kupovine Metro Exodusa.
Istice 17. juna, tak oda cu sacekati. Ne uzima mi se nista sada.
Hvala, skinuo sam 10% "obichne" verzije, dobro je da sam video tvoju poruku.U library-u imas dve odvojene igre, staru i novu.
ja sam skinuo 100% "obichne" verzije lol al sam glup. Hvala @DieH@rdHvala, skinuo sam 10% "obichne" verzije, dobro je da sam video tvoju poruku.
Igram ja.Nije to je samo updateIgra li neko ovde PES? Da li je ovo cela igra: https://www.cdkeys.com/pc/games/efootball-pes-2021-pc-steam?qty=1 ?
Sad gledam na steamu nema nikakve druge osim te verzije.tako da je to izgleda full verzija.nek kupi slobodnoAha, tako znači... Mislio sam da je ovo standalone. Šta da kupiim onda? Treba mu steam verzija, drug bi da se takmiči ove godine.
Nema na cemu zato i sluze forumi da se pomazemo i informisemoKupujem sutra. Hvala na pomoći.
Slazhem se. Deluje zabavno igra. Vreme je da budemo zoomeri malo!Mogli bi opikati multi koju partiju, jes da nemam pojma kako igra funkcioniše al ajd, sad je to moderno. Valja se.