• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

Thief i The outer worlds na epic giveaway sledeće nedelje, inače mogao bi update imena teme, mesto gde se daju ubedljivo najvrednije igre nije ni navedeno u naslovu

izbacio sam humble samo zbog prioriteta popularnosti a ubacio epic iako znam da se deni nece sloziti sa mnom :D

Meni se čini kao dobra ponuda - https://eu.shop.battle.net/en-gb/product/diablo-iv?p=1067098
Diablo IV + Diablo III (sa ekspanzijama) + Diablo II Resurrected za 50eura. Ako se na varam to je sve od Diabla na battle netu, za keca već mora na gog da se ide.
Blizzard, PC Nintendo, do pre par godina su bili isti i po kvalitetu i po cenama starih igara, sad su samo po cenama starih igara...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Igrao je neko taj Thief? Znam da nije najbolje proshao kod publike. Mozhda je mogutje biti manje kritichan sada kada je proshlo neko vreme. Razmishljam se da probam igru, ali ne bih da je skidam bez preporuke.

Igrao sam ga na launch-u pre 10 godina, skroz ok igra mi je bila. Mislim da sam je čak i prešao, obzirom da se ne sećam priče. Znam da je šunjanje bilo kul i zabavno.

Koliko se sećam, zamerke su bile da igra mehanički i dizajnom nivoa nema dubinu prethodnih delova, igrao sam nesto kratko i ne sećam se utiska, što znači nit je preterano dobra ni losa

Da, nije bila toliko hardcore kao prva dva dela npr. pa je otud dobijala kritike. Više je "console" prilagođena, kako da kažem :)

Nema više onih super Bundle-ova za 1$. [emoji23]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom