• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

Jedna od mojih prvih omiljenih igara i jedna od retkih koju sam obrnuo je sada free na Gogu https://www.gog.com/game/ghost_master

Za nju sam čuo svojevremeno preko časopisa Game® i svake godine proveravam da li ima nekakvog remake-a ili dodatnih nivoa. Ima par community projekata, ali sve je to baš neozbiljno. Uspeli su da iščupaju neke neiskorišćene asete i da moduju postojeće nivoe i to je to.

Za današnje standarde je verovatno skroz prevaziđena, ali meni mlađanom je u ono vreme bila jako zabavna. Nažalost, nisam našao nikoga kome se svidela osim meni :D

Edit:
Članak koji opisuje šta se desilo i zašto je igra toliko pukla
Sećam se te igre kad sam bio klinac, pa je igrao čim se vratim iz škole, neko vreme sam se baš bio navukao na nju. Mislim da mi je to čak prva igra gde su bili takvi 'klasični' duhovi. Zbog nje sam posle i rešio da probam Luigi's Mansion :D

Sad sam dobio neverovatan napad nostalgije kada sam na spisku video Flight of the Amazon Queen. Procitao sam SK opis i walkthrough toliko puta godinama pre kupovine prvog kompa.
Mislis kupovine prvog PC-ja? Nisi imao Amigu? Mislim da je Flight of the Amazon Queen bio na 12 disketa za Amiga verziju.

• Like
Reactions: Ace
Nisi imao Amigu?
Nope. Par drugara je imalo C64 i ZxSpectrum, Amigu sam samo na prolaze sreo i naravno razlika u kvalitetu grafike je bila bas velika.

A tu igru nikad nisam igrao, samo sam je vidjao po casopisima. :D

Ko ima GOG newsletter subscription nude sledeci poputs:

A Plague Tale: Requiem
-55%
€ 49.99
€ 22.49

A Plague Tale: Innocence
A Plague Tale: Innocence
-85%
€ 39.99
€ 5.99

15 years of love and passion. 15 years of making games last forever. It’s time to celebrate our 15th Anniversary!

Join us during this upcoming week and enjoy everything we’ve prepared to commemorate our journey so far.

We’ve also got you something special for the occasion – a giveaway! Get The Night of the Rabbit FREE for the next 72 hours, only on GOG.

#GOG15th

I ja sve vise koristim GoG poslednjih par godina. Samo voleo bih da bude manje igara koje samo prodaju a ne rade dobro na modernim sistemima.
Recimo imam problem sa Moto Racer 1 i 2. Obozavao sam te igre kao mladi pc gamer,rado ih uzeo legit konacno ali ne rade dobro na zalost.
Tako je sa jos dosta igara,kao i na steamu takodje.

Head over to the official Bandai Namco Giveaway page. Register and answer the question, then wait until after October 2nd to get your key.

Not available worldwide but you should be able to go around that restriction using a VPN. Limited to 100000 keys, first come, first serve.

Back
Top Bottom