• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Akcijske ponude igara i pretplata (Steam/GOG/Epic/PSN/XBL...)

What? Kako ne rade formacije? :O

Šta sam ja igrao onda... Imam instalirano preko Steama, moram da proverim.

To je igra na kojoj su se drkali ps1 kontroleri, i olimpijada naravno

Loop Hero je teshka zaraza. Mislim da sam vetj spominjao igru poshto im je ovo drugi ili tretji put da je dele.
Mozhe se igrati u kratkim intervalima, a mogutje je i zabosti na igru u fazonu "samo josh jedan krug". Imam sigurnih 40 sati u igri i povremeno volim da je pokrenem da odigram koji krug.

Europa Universalis je odlichna igra, ako imate stotinak sati da je nauchite, pa tek onda da igrate. S druge strane Orwell sam preshao dva puta, veoma interesantna igra, ne bih previshe da spojlujem - vredi igrati.

Europa Universalis je odlichna igra, ako imate stotinak sati da je nauchite, pa tek onda da igrate. S druge strane Orwell sam preshao dva puta, veoma interesantna igra, ne bih previshe da spojlujem - vredi igrati.
Yukina preporuka zlata vredi. Steam > search > "Orwell" enter. Uuu, samo 2 evra. Scroll, scroll, pa jebem mu zeca, opet!

Screenshot_20230811_070345_Steam.jpg

Odlichna metroidvania igra. Kul pricha, zabavan gejmplej i solidna tezhina. Vredi igrati!
Jedan lik je pravio igru i razbio!

Jedna od omiljenih. Probao kada je bio na Humble Bundle. Pazi ovu postavu za HB4:

humble-bundle-4-soundtrack-icons-final.jpg

Jedna od mojih prvih omiljenih igara i jedna od retkih koju sam obrnuo je sada free na Gogu https://www.gog.com/game/ghost_master

Za nju sam čuo svojevremeno preko časopisa Game® i svake godine proveravam da li ima nekakvog remake-a ili dodatnih nivoa. Ima par community projekata, ali sve je to baš neozbiljno. Uspeli su da iščupaju neke neiskorišćene asete i da moduju postojeće nivoe i to je to.

Za današnje standarde je verovatno skroz prevaziđena, ali meni mlađanom je u ono vreme bila jako zabavna. Nažalost, nisam našao nikoga kome se svidela osim meni :D

Edit:
Članak koji opisuje šta se desilo i zašto je igra toliko pukla

Back
Top Bottom