• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC A Plague Tale: Requiem

konačno sam seo i prešao igru.
odlično iskustvo, jedna od grafički najlepših igara koje se mogu odigrati danas.

ko je voleo keca, definitivno ne treba da propusti.
svi ostali keca, pa i ovo :)

Ja stao negde na pola i 2 meseca nisam igrao, nadam se da cu uskoro nastaviti...

Ja poceo ove nedelje, koji hivemind. Odigrao dva poglavlja, utisci kad predjem

Ja sam od keca odustao kada sam bacao kamencice na viteza lol Felt like shit. Al ostalo je bilo ok, mozda nastavim ili samo krenem dvojku we shall see.

Dvojka ti je direktan nastavak, ako bi da igras bolje da keca zavrsis kako god da okrenes

nzm koja oružija ima u nastavku, ali ipak u prvom delu se sve vrti oko te praćke

Predjoh igru, unapredjena u odnosu na keca u svakom smislu.
Graficki spektakularno, veci scope, lokacije, prosirili su malo i gameplay.
Odlicno su iskoristili dualsense da prikazu svaku i najsuptilniju vibraciju, dosta znaci.
Igretina svakako, ali samo za one koji su voleli i keca, ja sam tu i tamo, ne volim bas ovako tesku pricu, bude i malo previse patetike, sa razlogom i ukusom doduse, opravdano, ali opet...

Gameplay iako su prosirili u odnosu na keca, i dalje je tanak, igra je dosta linearna, iterakcija sa objektima i fizika su nepostojece, ne smeta toliko, ali pomalo se oseti.

Ja kad sam bio presao keca, napisao sam da je dobra igra, ali da ne verujem da cu igrati dvojku... eto zajebah se, odigrah i dvojku i sad cu isto reci, ne verujem da cu igrati trojku kad izadje (prakticno je najavili u zadnjem chapteru), nije bas moj tip igre, ali videcemo dal cu se zajebati.

7.6/ 10

Back
Top Bottom