• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC A Plague Tale: Requiem

Sta ti je zivot...kupis masinu od 3000 evra kao nas drug Nebojsa i opet ne mozes 60 frejmova da poteras igru [emoji3]

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Jedino sto mi se u kecu nije svidjalo jeste previse teska i mucna prica, tegobna, a sudeci po ovom opisu, u dvojci su sve to jos pojacali za duplo, tako da ce biti bas uzasno depresivno iskustvo... ali progutacu, zbog onakve grafike... gameplay nazalost nisu dirali prakticno uopste, a secam se da sam imao zamerku da bi trebali da ga obogate.

I samo hard tezina. Greh je ovo igrati na normal
Vidi se ta muka i teskoba dok pises ovo.
30fps ide, a ti igras....kako sam sebe opravdavas da je grafika dobra i 4k? kako protiv svojih nacela?
😘

Lepi shotovi nema sta a mogu misliti kako je u pokretu sa "filmskih" 30 frejmova :p Ja bih to preskocio, od 30 frejmova imam motion sickness pa jos kad nagruvaju sa blurom da ublaze taj los fps, ubistvo

ja sam probao high-med iliti ono kako je igra postavila vsync off i blur, bez dlss-a 40fps, sa dlss balanced 60+. najgore od svega što ps5 nalog košta isto kao cd key za PC. tako da toster 0, PC 1.

Jebo mamu, jedva smo klinac i ja prešli keca sa našom kantom, sve na minimum, ovo će morati da sačeka neko novo zlatno doba ekonomskog tigra.

Pa i na PC GP-u je 😁
Da, ali kada igras PC igru sa GP-a ona izvlaci jos mnogo resursa sa video karte.. Secam se kolika je razlika bila u performansama kada sam igrao Metro Exodus narodnjak u odnosu na igru sa GP servisa.

Da, ali kada igras PC igru sa GP-a ona izvlaci jos mnogo resursa sa video karte.. Secam se kolika je razlika bila u performansama kada sam igrao Metro Exodus narodnjak u odnosu na igru sa GP servisa.
Igra je i na PC GPU nema ali :p

Back
Top Bottom