• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC 007 First Light

Taj gameplay demo je od State of Play-a iz prosle godine, imas ga na prosloj stranici ovde.
Nadam se da ce do premijere ispeglati framerate.

The PlayStation State of Play from a few days ago featured a brand new trailer gameplay look at the upcoming 007 First Light, running on the Glacier Engine. This footage has been provided by IO Interactive and edited by us.

^ prva 2 minuta je novi trejler, sledecih pola sata u tom snimku su stari gameplay snimci iz septembra prosle godine.

Sjajna, sjajna igra... Kako su uboli atmosferu i prezentaciju, svaka im čast....

Evo i moje recenzije

Uboli su igru samo tako. Akcija, stealth, sandbox, intriga, doublecrossing, spectacle, pacing, pa cak i romansa! A cocky & confident Bond je bas dobro ispao, najzad smo dobili zaista AAA 007 igru koja je ipostovala serijal i postavila odlicnu bazu za nastavke.

Glumac od bonda [Patrick Gibson] za sada zasluzuje TGA2026 nominaciju.

edit -

Last edited:
Ništa sem ocene nisam pogledao vezano za Bonda, a i neću dok ne pređem :D

Pitam se samo kome li je palo na pamet da napravi da automatsku pušku stavlja za pojas (timestamp 4:35:28), baš bzvz izgleda. :rolleyes:

Meni deluje to ko neki bag, jer prolazi kroz texturu sve vreme i u neprirodnom je polozaju

Pitam se samo kome li je palo na pamet da napravi da automatsku pušku stavlja za pojas (timestamp 4:35:28), baš bzvz izgleda. :rolleyes:

Pojasom može da se veže puška da kada čučneš se savije uz nogu kao da je u pištolj u futroli. Ali sumnjam da su išli do tih detalja da to modeluju. I bukvalno tako obrnuto stoji kao što je na snimku.

Samo mislim za to je potreban belt koji je kao treger, deli se na dva, jedan deo ide oko struka, a drugi pada sa ramena na dole. Kada stojiš, puška ti visi od sisa do kolena totalno pravo, a drugi deo pojasa služi da prebaciš težište da bi lakše mogao da je uhvatiš.

Back
Top Bottom