The PlayStation State of Play from a few days ago featured a brand new trailer gameplay look at the upcoming 007 First Light, running on the Glacier Engine. This footage has been provided by IO Interactive and edited by us.
Uboli su igru samo tako. Akcija, stealth, sandbox, intriga, doublecrossing, spectacle, pacing, pa cak i romansa! A cocky & confident Bond je bas dobro ispao, najzad smo dobili zaista AAA 007 igru koja je ipostovala serijal i postavila odlicnu bazu za nastavke.
Glumac od bonda [Patrick Gibson] za sada zasluzuje TGA2026 nominaciju.
Nebo i zemlja je grafika u ovom klipu u odnosu na ovo sto sam igrao na obicnoj petici u performance modu. Sama akcija i desavanja su filmski namunjeni na max, svidja mi se..
Pojasom može da se veže puška da kada čučneš se savije uz nogu kao da je u pištolj u futroli. Ali sumnjam da su išli do tih detalja da to modeluju. I bukvalno tako obrnuto stoji kao što je na snimku.
Samo mislim za to je potreban belt koji je kao treger, deli se na dva, jedan deo ide oko struka, a drugi pada sa ramena na dole. Kada stojiš, puška ti visi od sisa do kolena totalno pravo, a drugi deo pojasa služi da prebaciš težište da bi lakše mogao da je uhvatiš.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.