• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🥋MMA/UFC

Ne znam, mozda zavisi od regiona, kad sam bio guglao kad su se prvi put pojavile te glasine, bilo je fazon od 100e pa navise, mada meni je skupo i 50e...
Ima ovde dosta stranaca doduse, koji ce verujem platiti tolke pare...
Navodno kruzi glasina da ce koristiti pricing iz Bakkua i da ce osnovna karta biti od 50e pa na gore. Al ajd videcemo.

Prates u zestokoj formi, razbio Dela Madalenu, visok, capljast, ima reach, ko Adesanja, samo mnogo zanimljiviji i agresivniji.
Salkild lagano i brzo protiv Dariusha.
Erceg savrsen protiv Eliota, bas mi se svidja koliko je dobar tehnicki.

Mnogo niska kvota na Chimaeva, samo 1.13...
Reko da uzmem neke "lake pare", medjutim nisu ni oni ludi 😅

Chima ga shutnuo deluje u koleno, iako mi je Chima omiljen, ne svidja mi se kad se udaraju na face-off-u, neko moze da se povredi i da bude ugrozena cela borba, a ako je ovo bio udarac u koleno, svakako je mogao da napravi stetu, delovalo je ko oblique kick sto primenjuje Jon Jones... dobro mozda malo slabije, ali Strick je popizdeo, jedva su ga cetiri bildera iz obezbedjenja zadrzala...

Ovi ludaci su se svadjali svih pola sata na konferenciji, ne zna se ko je ludji... ispizdeli su oboje, vidi se da se ne podnose...

Generalno ne gledam ove konferencije, ali ova je bila koma :ROFLMAO::ROFLMAO:🔥🔥
Chima upp-ed his troll game :D

edit

u butinu je zapravo bio udarac, vidi se iz ovog ugla

Last edited:
Chima je upravo prosao merenje, tako da imacemo borbu 💪👊

Jeste doduse iscenjen i jedva se krece zbog cut-a, ali uspeo je... nikako ufc da resi taj problem...

Brady je bio impresivan protiv Buckley-a, mnogo brzi, bolji tehnicki, i obarao ga je svaki put bez problema, Buck iako je bio veliki potencijal i ima snazan udarac, dzabe kad ne moze da ga uhvati sa tim udarcem, a u graplingu je nepostojeci, nema nikakvu grapling igru, on je samo udarac i to je sve, ali problem je kad ima brzeg protivnika.
Impresivan Brady i zasluzio je da bude u samom vrhu divizije, ovde je izdominirao svih tri rundi, a mislio sam da ce biti gusto.

Van - Taira - vrlo zanimljiva borba, pre svega zbog puno preokreta... moram priznati da sam dosta potcenio Van-a, zbog njegovog puta do sampionskog pojasa, mislio sam da je na srecu dobio onu borbu koja ga je lansirala u vrh, a onda protiv Pantoje znate sta je bio, Pantoja ga izdominirao dok nije sam sebe povredeio, i tako je Van postao sampion... pa iako nije Pantoja nivo, opet je vrlo dobar borac, na nogama je bio mnogo bolji i brzi od Taire, sa brzim udarcima i kombinacijama, gde ja bas premlatio po licu japanca... sa druge strane, Taira je prakticno uspevao da obori Van-a kad god je pozelo, sa lakocom, ali problem je sto on dok je bio u toj dominatnoj poziciji, nije uspevao apsolutno nikakav damage da napravi Van-u, tako da mu je polovican grapling... moze da drzi protivnika dole, ali nema neku igru da zada udarac ili submituje protivnika... ipak, treba mu cestitati na kondiciji i izdrljivosti, velike batine je pretrpeo...

Chimaev - Strickland - prva runda lagana dominacija Chime koji ga je odmah oborio, druga runda, Chima ne uspeva da obori Strick-a i tu ko da se sve okrenulo, jer u trecoj rundi Chima nije cak ni pokusao da obori Strick-a, bio je sve vreme na nogama... jako cudno, delovao je umorno, dal zbog weight cut-a, ili eventualno ako se povredio u borbi, ali ne verujem, ili da se napravi da bude zanimljivo, da traje 5 rundi... ne znam, jako cudno za Chimu da drugu i trecu rundu ne kidishe da obori protivnika, vec je sve vreme na nogama...
Na nogama naravno Strick bolji sa jab-ovima, ali imao je i Chima neke udarce...
Bas podsetilo na borbu protiv Burns-a...
Ne znam sta je uslo u glavu Chimaev-a, cetvrta runda i dalje uopste ne pokusava grapling, ali mnogo bolji i energicniji na nogama i onda tek minut pred kraj runde, krece u takedown i obara Stricka bez problema...
Ne volim da gledam Chimu na nogama, mnogo je zanimljiviji kad uradi ono u cemu je najbolji...

Na kraju pobeda Stricklanda split decision-om, ne znam sta da mislim, jako cudna borba, meni deluje da je prodata zbog kladionica i para, da je Chimaev namerno izgubio, ili jednostavno nije uspeo da se oporavi od weight cut-a, nesto od ta dva...
ali generalno bar ruzna borba, nije mi se svidelo...

Na kraju dati priznanje i Stricku sto se pokazao kao tvrd orah i veoma nezgodan u graplingu, ali meni je ova cela borba jako fishy...

edit

Dana je na konferenciji rekao da mu je Chima prisao na kraju borbe i rekao da hoce da predje u diviziju iznad:

Tako da je to, weight cut ga je sahranio, a videlo se to odmah na merenju... koje su isto isfolirali, posto nije ostvario tezinu:

Last edited:
Back
Top Bottom