• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🥋MMA/UFC

Bekoev – Belgaroui – veoma je bio agresivan Bekoev, stalno isao napred, ali odbrana nikakva, naprimao se udarca, krenuo da zanosi i sudija mu prekratio muke

Barlow – Santos – Bio je bolji Barlow do pred kraj druge runde i to mnogo bolji, ali nije uspeo da zavrsi protivnika, posle u trecoj rundi je totalno ostao bez gasa i Santos ga je premlatio i pobedio

Silva – Park – brza borba, Park je imao svojih momenata, ali Silva je bio mnogo bolji i na kraju ugusio protivnika

Gibson – Aoriqilenq – najbolja borba u prelimu do sad, sve je bilo gotovo za 10 sekundi, krenuo Gibson da udari Aorija, a ovaj ga docekao na kontru i to kakvu, desnom tacno u bradu, veoma brz i veoma jak udarac, bas se lepo culo, i Gibson pada ukrucen na pod nekih 5 sekundi, sto je bilo dovoljno Aoriju da ga izlupa i da sudija svira kraj…

Prepolec – Dober – Dober je dobio veliku posekotinu na nozi kad ga je Prepolec chekirao, i bio je bolji Prepolec sve dok momenta dok ga Dober nije udario u muda i posle 5 min bila nastavljena borba, Dober krenuo kao lud i zavrsio borbu… nije bio isti Propelec posle tog udarca u muda, realno, bolje da je rekao da ne moze da nastavi, bolje i NC, nego poraz…

Nelson – Frevola – kakvo ludilo, Nelson prakticno nokautira Frevolu i na 3 sekundi do kraja prve rune, sudija zaustavi Nelsona i svira kraju, da bi tokom replay-a javili da ipak nastavljaju borbu wtf…

Kakva neozbiljnost i mrlja na racun cele organizacije…

I posle kakvo su objasnjenje dali, rekli su da je sudija cuo gong, iako se uopste nije cuo gong na kraju borbe i sve svalili da je greska sudije… ja mislim da je to cista izmljisljotina, jer sudija nije izgledao ko da je svirao kraj runde, vec je signalizirao ko da je kraj borbe… tako da mislim da su rekli sudiji take one for the company…

Sva sreca Nelson je na kraju zasluzeno pobedio, nije uticalo na krajnji ishod borbe…

Jourdain – Grant – mnogo je brz Jouradain, povezao dva leteca udarca kolenom, direktno u facu i na kraju ugusio Grant-a, lagano… impresivno kako je dobro namestio flying knee…

Vera – Zahabi – odlicna borba, u prvoj je Zahabi bio mnogo bolji, dok je u drugoj Vera preokrenuo i dobrim jab-om poslao Zahiba na pod, medjutim nista vise od toga nije uspeo da uradi, konsolidovao se Zahabi i potpuno zasluzeno pobedio… Vera je izuzetno prljav, prvo izaziva staredown na kraju runde, onda na kraju borbe nece da se rukuje, slavi ko da je pobedio i na kraju se iznerivao kad je cuo da je izgubio i bacio flasu, kakav mali govnar…

Holland – Malott – udario dva Mallot Hollanda u muda, samo sto drugi put ga nije zakacio u muda, a Holland se napravio da jeste, sudija isto to kupio, opet isti sudija koji je svirao kraj meca pre kraja meca :D, elem ne mogu da ga krivim toliko, jer iz tog ugla je bilo tesko to videti…

I onda kretensko ponasanje Hollanda, iako nije dobio udarac u muda, ponasao se ko da jeste, cak i odbijao da se bori u toku borbe… druze ako si vec izabrao da nastavis, onda nastavi…

De Ridder – Allen – Ridder je lako obarao Allena, ali time nije uspeo nista znacajno da dobije, i gubio je poziciju bar dva puta… dok je Allen mnogo bolje koristio top poziciju u graplingu…

Pred pocetak zadnje runde, samo se culo da je borba zavrsena i da je Allen pobedio… nisam siguran sta se tacno desilo, dal je Ridder predao ili su sudija ili lekar odlucili da ne moze da nastavi…

Pred pocetak zadnje runde, samo se culo da je borba zavrsena i da je Allen pobedio… nisam siguran sta se tacno desilo, dal je Ridder predao ili su sudija ili lekar odlucili da ne moze da nastavi…
RDR-ov trener je bacio peškir, mislim da ovaj nije imao snage ni da ustane iz stolice.

kaže da je imao norovirus i povredu kičme plus slomio ruku u prvoj rundi

• Like
Reactions: Ace
Staklena bradica zvana Aca Rakic...lik je smesan, koji vec put gubi meceve i vecito razocara. Podseca me na reprez.Srbije u fusbalu :)
Cemu pokusaji graplinga, em je visi, duze ruke, spremniji od ovog bucka rusa, da je pametniji malo i da ga cacka iz daljine ali ne..i eto..i na ovaj desni udarac je naleteo zbog gluposti da ide na obaranje

Sramotan performans Rakica, uvek nesto kenja kako je promenio tim, radio na raznovrsnosti i graplingu, prvo grapling mu je smesan i bolje da ga ne koristi... drugo, opet je poceo sve ko ranije, samo nogama kljuca iz daljine, to jednostavno nije dovoljno...
i koliko zadnjih borbi je poceo sjajno i imao prednost, da bi onda izgubio borbu zbog gluposti... i ovde primio tupav udarac i odma se savio ko puz, jednostavno psiha... nema covek mentalitet pobednika, nema samopouzdanja i taj top 5 koji je ostvario je realno njegov vrhunac karijere, zaredjali su se porazi... cesto borci kad udju u seriju poraza, to je to...

Volkov kako je pobedio Almeidu, to mi nije jasno, mada gledao sam na preskok...

Nurmagomedov je dobio sigurno Bautistu

a sto se tice Aspinala i Gane-a... kakva glupost...
Bio je bolji Gane u prvoj rundi, a Aspinal em nije uspeo ono sto cesto uspeva, da vrlo brzo nokautira protivnika, em ga Gane izlupao jab-ovima i Aspinal je prilicno krvario na nos... zajebo se Gane zestoko sto ga zakacio eye poke-om i to je samo dalo izgovor Aspinalu da kaze da ne moze da nastavi, jer ova borba nikako nije isla u njegovom pravcu i deluje da je Gane bio u osetnoj prednosti.
Dobar je Gane i ovo samo pokazuje koliko je Jon Jones mocan, pre svega pametan, kad je tako brzo i lako resio Ganea...
Aspinal je mozda bio los, jer dugo nije imao borbu i sto se pripremao za Jonesa, a na kraju ispade Gane...
Ovo je bas usralo ceo ovaj event i srozalo utisak... kad ostanes bez glavne borbe...
Nadam se da ce revans biti zakazan sto ranije, ali UFC mora naci resenja za eye poke i za sut u muda, to se mora odmah jako kaznjavati, kako bi borci pazili da to ne rade.
Jednostavno Aspinal je razmisljao u fazonu, sampion sam, lose sam odradio prvu rundu, kad vec imam priliku, bolje da bude NC, pa cu biti pripremljeniji za novu borbu.
Gane sam kriv sto je krenuo onako prstima ka faci, zajebo i Jones-a...

Back
Top Bottom