• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🤘Metal🤘

Naleteh sad na onaj album X-centra, i dalje mi zvuci extra, secam se kad su se pojavili mislio sam da ce da se probiju, da su srpski Disturbed ali su zamrli, jel zna neko zasto je to propalo ?

E ovo je pravi fan.
Inace, oba albuma su fenomenalna, apsolutna preporuka.

Odličan video. Slušao sam Kayo Dot, video sam ih i uživo, ali motW nisam uopšte. Čudi me da nema više pregleda.

@nebojsa986 X-Centar se raspao zbog toga što je svako od njih našao lukrativnije poslove. Staća ti je jedan od najozbiljnijih video režisera i producenata koji raznim metal bendovima radi spotove već decenijama (Soulfly, Type O Negative, Kamelot i mnogi drugi), Bleq je otišao u produkcijske vode i retko se bavi muzikom, ostatak ekipe nestao sa radara kako i zlatno pravilo trendova nalaže. :D

Kayo Dot nisu klasičan metal bend, čak I Maudlin of the Well koji je bio preteča uvek su se poigravali sa raznim formama, i to rade odlično i bez ikakvih kompromisa. Toby Driver je kompetentan autor i bilo mi je super što sam ga upoznao na Secret Chiefs 3 koncertu gde smo trkeljisali o raznim bendovima koje gotivimo ko dve šiparice.

Kayo Dot u Elektropioniru mi je i dalje jedan od najdražih koncerata u poslednjoj deceniji. Savršen zvuk, ali ponovo slaba poseta ljudi jer ih nije interesovalo da čuju nešto nesvakidašnje i drugačije, a trebali su, a ne samo da dođu na nešto provereno ili medijski pokriveno.

Kayo Dot u Elektropioniru mi je i dalje jedan od najdražih koncerata u poslednjoj deceniji. Savršen zvuk, ali ponovo slaba poseta ljudi jer ih nije interesovalo da čuju nešto nesvakidašnje i drugačije, a trebali su, a ne samo da dođu na nešto provereno ili medijski pokriveno.

Uh, meni tamo nikada zvuk nije bio dobar (pa ni tada), a bio sam na bar 10-tak koncerata :).
Odlicni su bili Tobijevi solo nastupi, stvarno je covek talentovan.

A sto se nasih metal fanova tice, samo se ide na Mejdene, Blind Guarding, Slayer i Metaliku.

Specifičan je prostor i jako je bitan tonac, tada su imali Nina (ex Eyesburn) i Danila (Consecration) i trećeg tipa, valjda bendov tonac koji su izvukli maksimum iz prostora i iz benda.

Daću ti još dva primera kada je tamo zvuk bio savršen, Agent Fresco prvog puta, i Algiers oba puta. :D

Da, dobar mu je bio i nastup sa klavirom u Jazz Bar centru kada je gurao jedan od solo albuma, ali prvi put, na drugome nisam bio jer me ne rade ti njegovi solo radovi kao iz ova dva matična benda.

Edit: I Cannibal Corpse I Vader. Tužna slika o zatucanosti kod metalaca. :eek::cautious:

Agent Fresco prvog puta, i Algiers oba puta. :D

Da, dobar mu je bio i nastup sa klavirom u Jazz Bar centru kada je gurao jedan od solo albuma, ali prvi put, na drugome nisam bio jer me ne rade ti njegovi solo radovi kao iz ova dva matična benda.

Edit: I Cannibal Corpse I Vader. Tužna slika o zatucanosti kod metalaca. :eek::cautious:

Propustio sam ta dva koncerta (Fresco inace obozavam).
Drugi Tobijev akusticni nastup je bio odlican jer je svirao pesme sa They Are The Shield (koji obozavam) i uz to je izveo i Gamma Knife.
Navratice jos koji put, nadam se.

Townsend mi deluje da je potcenjen lik. Ne poznajem mnogo njegov rad jer prosto ne možeš sve da stigneš, ali od ovoga što sam čuo, sve je prilično dobro.

Ceo ovaj album kida.

Ja mu davao sansu nekoliko puta, ali ne vredi, nikako da mi se svidi, osim ove pesme koju obozavam:

Gledao ga dva puta uzivo, covek je pravi soumen, bas ume da zabavi.
Rekao je jednu veliku istinu: we all rip off Meshuggah.

Prvo da kazem da od mene necete cuti taj vristavi metal na ovom forumu.ta meni vrsta muzike nikad nece biti jasna..E sad moja omiljena pesma i ako je starija uvek ce mi biti medju najomiljenima symphonic metal pesama :)

Back
Top Bottom