• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🤘Metal🤘

Išao neko na ovaj festival?

Nije loš lineup a blizu je.

Bolji lineup od proslogodisnjeg, a tek treba da objave jos par izvodjaca. Samo uglavnom nisu to izvodjaci zbog kojih bih se cimao po svaku cenu.

Prosle godine su me interesovali dan-dva, ali zbog drugih stvari na koje sam isao, nisam mogao da ozbiljnije razmatram odlazak tamo.

Išao 19e, 18e i 11e, dok je bio MetalCamp.
Bez obzira na na nešto slabije lajnape nego prije, cijene pića i ostale nedostatke, ovo je najbolji metal festival u Evropi, dok je bio u Tolminu, ponajviše zbog prirode i druženja, bendovi tu nekako dođu gratis. Sjajna organizacija i sveopšti osjećaj.

Od ove godine je nova lokacija (Velenje), kontam da je solidna zamjena, ali ću morati propustiti zbog prinove.

Par highlights-a prije korone od najglasnije ekipe iz Bosne:

Aha znači ovo je prvi put na ovoj lokaciji tako da je u tom smislu pitanje kakva je organizacija tamo.

U nekom trenutku pretprosle godine sam dosao do infa da se verovatno sele u Hrvatsku, pa mi bilo iznenadjenje sto se prosli opet odrzio u Tolminu. I to mi je tada delovalo kao privremeno resenje.

Haos sa regionalnim festivalima i njihovim potencijalnim selidbama ili neodrzvanjem na istoj lokaciji, barem ovde sto vidim nesto malo pozitivno je da je festival ostao u Sloveniji.

Išao neko na ovaj festival?

Nije loš lineup a blizu je.
išao sam ja 2011, u Tolminu. super je festival ovako, ko voli iste.

mene sad smara da gledam metalce kako se valjaju u blatu i generalno što veći venue i gužva, to mi je lošiji doživljaj. ali tolmin je bio kul jer si imao reku u blizini, drveće i koje mesto za hlad kad upeče sunce.

No, nisu li ponovo pronašli neki sasvim badass zvuk?

Edit: nisam protiv eksperimetisanja (čakkajviše), ali kada je nešto prazno, prazno je.

žena mi kaže da je užasan album, da su lyricsi posebno cringe, plašim se da pustim :D

Uf, nisam cuo ovaj album Luca Turillia vise od 10 godina, ovo mu je bio symphonic electro metal eksperiment izmedju redovnih Rhapsody albuma. :D

Sad pogledah, Luca je najzad pre godinu i po dana [na 15. godisnjici albuma] objavio ko je zapravo pevao na ovom albumu, u pitanju je neka crnkinja Bridget Fogle. Svo ovo vreme je bio samo napisan "Myst" nickname na albumu.

Back
Top Bottom