• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🤘Metal🤘

Extreme metal is one of the most consistent genres of music, because if you’ve tapped into unbridled rage and aggression, chances are you can keep it going for a whole album. These 25 albums from the last 40 years are legendary, and they’ve got no weak songs.

Ja bi odavde kao najjače izdvojio Altairs of Madness koji sam prvi put slušao dok sam se zavlačio po nekim jazbinama u AC Origins POLIVANJE NEZABORAVNO, zatim Suffocation - Pierced from Within mada morao sam više puta da ga slušam jer zapravo što se više vrit - SVE VIŠE BODE i naravno Septicflesh - The Great Mass Holy Fuckin Shit o čemu je reč. ofc ja sam laik za metal pa me zanimaju mišljenja ko se više razume šta mu je drago sa ove liste

Last edited:
Nakon dugačkog ispiranja mozga sa novim izdanjem Slipknota, moram reći da iako mi je drago da i dalje traže nove načine muzičkog izražavanja, ovo je prvi album koji ne izaziva neke naročito duboke emocije u meni (zbog čega inače volim bend). I dalje je odlična muzika sa tekstualnim temama nešto ukorenjenijim u realnosti i modernijim problematikama. Ove dve pesme su mi trenutno najjače:

Death je odgovoran za stvaranje novog metal zanra. Jako bitan bend [i osnivac benda].
Da baš tad negde kad sam ih izvalio mi izleti torrent sa najnovijim remasterima svih njihovih albuma (osim predzadnjeg Simbolik on ostaje na nekom ranijem remasteru zbog izdavacke kuće...)

Svaki Boxset ima buklet sa pričama oko nastanka tog albuma i onda sam sve redom pročitao , baš ludilo prezanimljiv bend i Čak je Car bio...često su menjali postavu pa je svaki album imao potpuno svoj neki fazon, baš ne znam puno bendova koji u karijeri nemaju jedan promašaj kao Death, doduše POZNAVAOCI ne vole zadnji album, oni konkretno nisu voleli Spiritual Healing (meni omiljen)...meni je samo žao što nemaju više spotova jer te koje su snimili su mi esencijalni i baš podižu pesme na viši nivo, nekako ti je još više jasna estetika i ceo trip.

hmm, ne znam. možda jared kači negde, mada ako je kačio, sigurno bi ostavio u descriptionu videa...

Back
Top Bottom