• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🤘Metal🤘

^ ovo me je podsetilo na jedan od najboljih ranih black metal albuma iz Svedske, izdat 1995. godine kada je i Immortal u Norveskoj izdao svoj grim and frostbitten album Battles in the North. Dissection je bio bas full satanistic, frontmen je bio u zatvoru za ubistvo i posle izlaska se ubio u satanistickom pentagramu okruzen svecama. :eek: 🤘

Last edited:
Dissection je bio bas full satanistic, frontmen je bio u zatvoru za ubistvo i posle izlaska se ubio u satanistickom pentagramu okruzen svecama. :eek: 🤘
Lik je bio sociopata od najranijeg uzrasta, tokom mladjeg perioda je ubijao macke, koristio je mreze za udomljavanje da ih pribavi i onda ih je zrtvovao u nekim retardiranim ritualima, a znao je i da pribije nozem macke na vrata ljudi koje ne voli.

Volim muziku Dissectiona, melodic black metal mi je omiljeni muzicki pravac ali jako, jako sam se razocarao kada sam za to saznao... prestao sam da slusam bend na dugi vremenski period posle toga. I sada mi je gorko kada se toga sjetim, jer stvarno volim zivotinje, macke narocito.

Last edited:
Lik je bio sociopata od najranijeg uzrasta, tokom mladjeg perioda je ubijao macke, koristio je mreze za udomljavanje da ih pribavi i onda ih je zrtvovao u nekim retardiranim ritualima, a znao je i da pribije nozem macke na vrata ljudi koje ne voli.

Volim muziku Dissectiona, melodic black metal mi je omiljeni muzicki pravac ali jako, jako sam se razocarao kada sam za to saznao... prestao sam da slusam bend na dugi vremenski period posle toga. I sada mi je gorko kada se toga sjetim, jer stvarno volim zivotinje, macke narocito.
Yeah, bilo je svakakvih prica o njemu pred kraj 1990tih kada sam ih prvi put cuo, price i legende o nordijskim black metal bendovima su tesko mogle da se nadju po ancient netu tada, uglavnom sam citao o takvim bendovima preko random metal fanzina. O Dissection sam cuo samo rane uopstene price, i kasnije kad se ovaj odvalio na altaru.

E kad bih ponovo mogao naci te domace fanzine...

Yeah, bilo je svakakvih prica o njemu pred kraj 1990tih kada sam ih prvi put cuo, price i legende o nordijskim black metal bendovima su tesko mogle da se nadju po ancient netu tada, uglavnom sam citao o takvim bendovima preko random metal fanzina. O Dissection sam cuo samo rane uopstene price, i kasnije kad se ovaj odvalio na altaru.

E kad bih ponovo mogao naci te domace fanzine...
Ima dosta dokumentaraca o tome, znam kad su mi to prosledjivali al pošto me nije generalno zanimalo bilo mi glupo tako na suvo da puštam samo jer je bizarno....
valjda je ovaj bio jedan od

t2U5FtI.jpg

Back
Top Bottom