• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🤘Metal🤘

Jest Malmsteen smijesan ali ja volim taj period kurcenja koji je vladao osamdesetih i dio devedesetih. Bilo je egomanijaka ali potkovanih znanjem i vjestinom, takmicili se izmedju sebe, juvenilne svadje i prekidi su pridonosili sceni. Ljudi sa kojima se fundamentalno ne slazes ali ih neizmjerno cijenis zbog toga sto su vrhunski majstori svoga zanata. Ovo sada mi je sve nekako bezmudo a vjestine i talenta na pretek. Pogotovo metal/rock. Ali ok je sve u obzirom kakvom vremenu zivimo.

ne slažem se jbg, razumem da si više vezan za taj raniji period, ali ništa manje virtuoznosti danas nego ranije.
gitarska muzika evoluira, logično je da je drugačiji zvuk 30 godina kasnije :)

ne slažem se jbg, razumem da si više vezan za taj raniji period, ali ništa manje virtuoznosti danas nego ranije.
gitarska muzika evoluira, logično je da je drugačiji zvuk 30 godina kasnije :)

Ne znam da li si meni odgovorio ali zbunjen sam malo. Procitaj ponovo, napisao sam da je danas talenta i vjestine na pretek, vise nego prije definitivno (da dodam). Nista nisam rekao za muziku.
Ono sto mi fali je attitude i smatram da je to objektivno mjerljivo. Pogledaj samo 80 i hair scenu tada :D

pomenuo si bezmudost, što je objektivno netačno (u zvuku) :D

Pa morao bih biti bas glu(v/p) da tvrdim nesto tako :D Iskljucivo sam ciljao na karakterne osobine i meni je vecina danasnje scene antiklimakticna i nekako bezmuda.

ok je stevie, pratim ga otkad je bio emo bucko, malo sam ga se zasitio poslednjih godinu, dve, ali naiđe solidan content... :)

ok je stevie, pratim ga otkad je bio emo bucko, malo sam ga se zasitio poslednjih godinu, dve, ali naiđe solidan content... :)

Isto i ja ali tada je bio anksiozni emo bucko koji se krevelji. Sad je kompetentan muzicar... koji se krevelji. Samo nek odrzi tempo :)

Back
Top Bottom