• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🤘Metal🤘

Ja nisam ni znao da dolaze, tek vidim juce kace drugovi i drugarice na fejsu uzivo klipove iz Stark Arene...

Bio na Mejdenima, ispunio godisnju kvotu domacih koncerata.

Vrhunska scenografija i fenomenalni Brus. Treba veoma ceniti grupe kojima svaki grad na turneji znaci, a nisu dosli samo da otaljavaju posao. Zbog par sitnica nisam mogao skroz da uzivam u tih 110 minuta(cak sam mislio da mi se nozni palac raskrvario zbog neke budale), ali nije to pokvarilo puno utisak i uzivao sam i u starim i u novim hitovima Mejdena.

Necu doci u situaciju u buducnosti da se vatam za glavu da nisam slusao Mejdene uzivo i da sam propustio vise prilika. Ne smatram sebe velikim fanom Mejdena, ali s obzirom da su mi u vise navrata bili na repertoaru, trebao sam da odem na njihov koncert.

Poznajem ga sa raznih svirki i bendova u kojima je svirao. :) Verovatno je u Pancevu i dalje, ali nisam ga video da svira vec jako dugo vremena.

Poznajem ga sa raznih svirki i bendova u kojima je svirao. :) Verovatno je u Pancevu i dalje, ali nisam ga video da svira vec jako dugo vremena.
Haha strava, nisam ga cuo bas dugo. Nema ga ni na fb vise ili je nesto menjao. Kako mu se zove bend, zaboravih? Ja sam ga upoznao na Crtaci forumu, on se lozio na masterse, skupljao. Ne znam jel u fazonu foruma jos uvek, mogli bi ga pozvati :D

Nema gde nije svirao Nesto Najgore lokalni PA bend, Klopka Za Pionira, Stray Dogg, i Fancy Frogs. Moguce da je izbrisao sve, poslednji put sam se cuo sa njim kada je hteo od mene da kupi prve nindza kornjace iz 90tih, veliki je inace kolekcionar starih igracaka. Ima veliku kolekciju.

Nema gde nije svirao Nesto Najgore lokalni PA bend, Klopka Za Pionira, Stray Dogg, i Fancy Frogs. Moguce da je izbrisao sve, poslednji put sam se cuo sa njim kada je hteo od mene da kupi prve nindza kornjace iz 90tih, veliki je inace kolekcionar starih igracaka. Ima veliku kolekciju.
Znam da, super je lik. Bavio se i fotografijom. Bas cu probati da stupim u kontakt, skroz zaboravio na njega :D

Back
Top Bottom