• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🤘Metal🤘

Ghost have been working on new music and while "Hunters Moon" recently appeared tied in to the soundtrack of the movie Halloween Kills, more music is expected to follow next year. And thanks to a new Tobias Forge chat with KLAQ, fans have some new insight on what to expect, with the singer revealing the conceptual inspiration for the album.

7 THINGS YOU DIDN'T KNOW ABOUT PANTERA'S 'THE GREAT SOUTHERN TRENDKILL'​

From Trent Reznor's studio to Moby's fandom

L3an3L1.jpg

3Y7pANa.jpg

uEtLjz4.jpg

Okačite Burzum link na fejsu, vidite šta će da vam se dogodi. Uživajte.
Gde si okačio i šta se desilo?

Kači pobremeno jedan moj drug, ne vidim da se kod njega išta dešava osim što ima malo lajkova. Većina pretpostavljam pređe u milisekundi pogledom preko posta, ko ga je zbog takvih postova unfrendovao, unfrendovao ga je već...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ukloniće link fejs. I banovati te na 30 dana. Imaju sada svoj updejtovani pravilnik gde se određene stavke ne mogu deliti na statusima. Varg Vikernes i Burzum su jedna od njih, zato što ga tretiraju kao teroristu-opasnog čoveka. Pazi možda algoritam sporije radi za tvojeg ortaka, ali doći će i oni po njega. Soon. Very Soon.

Slušam već danima novi Mastodon. Vidno se ostarilo i usporilo, ušli su u prog dad rock fazon. Počinje udarnički i beskompromisno, ali kako se pesme udaljavaju postaju setnije i duže. Primetio sam da naspram starijih albuma, ne mogu da slušam album iz jedne ture. što je po meni veliki minus jer kada ide Mastodon gas, ide. I da je to ono što mi smeta na prvu loptu. Ali kada uzmem nasumično svaku od pesama, i vrtim XY puta , oseća se tu dosta solidnih arena rock momenata, a ovu bi izdvojio, jeste emo, ali je pesma VELIKA u svakom pogledu od rifova, refrena i produkcijski. I čini mi se da Brann najmanje peva na ovom albumu, jer ove klinove više pripisujem Troyu i Brentu, nešto slabo čujem Branna da peva na čitavom albumu...

još samo pevaljka da se skine sa arch enemyja, pa da zaliče na nešto...

Znaš kako, nema tu puno originalnosti, uticaji su evidentni. Ali pošto sam ih gledao uživo sa Quasarborn-om, moram da priznam da su odlične kao bend, sve je to usvirano i izneseno sa dobrim stavom. Originalnost će doći posle par albuma, nadam se. :D

pa brate ista priča posle 10 godina, krajnje je vreme da se dobiju krila :)

Toliko dugo postoje? Nisam ispratio od početaka, zar nije tek sada skoro izašao prvenac? To se može reći za većinu metal bendova sa naše scene, a da ne pričam tek o alternativcima. :D

Back
Top Bottom