• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🤘Metal🤘

Sećam se kada je izašao ovaj album, digao sam ruke od Iced Earth, prvo što sam bio u fazonu kakva jebena patetika, i onda što je Ripper po običaju c lister pevač koji je imao pre sreće da radi sa najvećim imenima.

Ali slušajući do skora kompletnu diskografiju Iced Earth, pogotovo ovu noviju eru kada je Barlowe bio van benda i kada su ga zamenili sa onim novim pevačem, uvideo sam da čitav ovaj album ima dobrih aranžmana i pesama. Ako pređete preko Američke patetike Schaffer i kompanija su dobro starili u to vreme.

P.S. Pravda za brata da ga puste iz zatvora, a ove ostale jude što su napustili u bend na stub srama.

Od njih sam bukvalno slusao samo onaj horror album, to mi je bilo kul ranih 2000tih. To i Demons&Wizards po nekad, a brata ce Tump spasiti kad se vrati na vlast ponovo :D

ova i fantom su mi ostale u secanju

Ima li fanova Kreatora? Za Trash i Death iz tog perioda se uvek držim strogo amerike, jbg najjača mi je produkcija i vokali, kida me jako.

Počeo sam hrabro sinoć sa njima dok sam igrao SONI, ide fino za sad mnogo bolje nego pre davno kad sam probao.

super mi je ovaj album

MY ONLY AIM IS TO TAKE MANY LIVES, THE MORE THE BETTER I FEEL!!1

Dosta sam ih slušao kacam bio mlad mjetalac ja. Imam čak i majicu :)

Podjednako mi se sviđaju i sirovi prvi albumi kao i eksperimentisanje u devedesetim i povratak korijenima početkom ovog milenijuma. U kasnijem periodu je bilo je baš catchy pesama, kao ova na primer

Mada mislim da još od onog albuma sa kraja dveiljaditih ništa nisam slušao.

Snimila braća spot prvi put u životu <3
Album u novembru, pao je i pre-order majice, nek ide zivot

Ima li fanova Kreatora? Za Trash i Death iz tog perioda se uvek držim strogo amerike, jbg najjača mi je produkcija i vokali, kida me jako.

Počeo sam hrabro sinoć sa njima dok sam igrao SONI, ide fino za sad mnogo bolje nego pre davno kad sam probao.

super mi je ovaj album

Kreator i Testament, bukvalno samo to slušam zadnje 2 nedelje, kakav blast iz srednje škole 😃

Nova pesma, nakon osam godina. Novi album u novembru, jedva čekam.

Solidna pesma, standardna Hypocrisy formula. Mada nisam očekivao BIG PHARMA tekst u ovo doba :)

Ide jak Senjutsu Gas, neću da smaram sa puno slika ima na netu, al baš dobro pakovanje hard je sve ko neki PS4 Special Editon Boks itd

Tzd4LIu.jpg

u0J7eW3.jpg

3Ff4vB6.jpg

3SMP0KL.jpg

Back
Top Bottom