• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🤘Metal🤘

Na prvo slušanje mi se nije svidelo al tako sam se zajebao i za novi Ramštajn pa mi posle bio vrh. Treba malo da se izvrti u krug ima netipičnih pesama za njih ima i nekih koje ne hvataju odmah al sve skupa OK ALBUM.

Bolje mi ove od onih sa kojim su teasovali album. Poslušaću ovih dana komplet, baš me zanima, ipak su "najveći metal bend na svetu".

Album je konačno tu, moram da priznam da su mi legli i vokali, dosta podsećaju na HORSE the band. Muzika je nabadačka i energična, i tu i tamo se čuju lepe fintice na gitarama, a i bubnjar brat drži sve pod kontrolom. Produkcija utegnuta od strane Matkovića, picikato. Ko ovo ne posluša kvari sebi pronalaženje jednog od najboljih domaćih albuma iz ove godine i novog favorita.

Ovo je stvarno super, nisam ni konstatovao pre slušanja da je domaći bend pa da budem pristrasan.

I još su iz Novoga Sada, što time čini sve veći ugođaj, jer zna se NS je stari punk garažni grad i retko kada nešto zanimljivo dođe odatle...

Simpa Fan Kompilacija sporednih pesama i Obrada, nije loše uz zvanični Best off koji je meni inače super, nebitno. Ima i DL u opisu najs.

Bejah malo odsutan, pa nisam okachio kad je bila premijera. Pa kazhe...

Back
Top Bottom