Sa tim se slazem, slicno ko Gudura kojem to nije pozicija, ali isto tako previse davi loptu, a nista ne iskreira...Pokazalo se to da kad nema Micića igramo normalnu košarku. Čim njega nema, igra liči na nešto. Najprecenjeniji naš igrač u poslednjih 20 godina sigurno.
Ja to i dalje mislim, kao i da ne ume da prica, ali ako donosi rezultate, koga briga... mada ne treba ni samo ovo gledati, vec i da nas je kostao proslog prvenstva...a treneri poput Pešića, za koga su mnogli rekli da je težak, zadrt i sujetan čovek, biće smatrani kao dobro rešenje zato što je doneo rezultat.
Вероватно неки локалци раде, који немају искуства са овако великим такмичењима, односно захтевнијом спортском тв продукцијом. Има доста брљотина са резовима и тајмингом враћања успореног снимка. Пошто сам из тог посла па ми одмах упада у очи све то. Додуше чуди ме ако ФИБА није ангажовала неку професионалнију екипу за то, али очигледно су и они почели да штеде и за то, а и за судије, који су тек посебна прича.E da, uvek zaboravim da napisem, koliko me nervira kad reziseri tokom prenosa prebace na neki levi kadar, gde nista zivo ne vidis sta se desava na terenu... ili to bude neki visok kadar sa drona ili bude iz neke niske perspektive, ali uglavnom uzas za pracenje, bas nemaju osecaj...
Takodje desi im se cesto i da snimaju publiku ili ponovljeni snimak ili nesto totalno nebitno u trenutcima kad se neke veoma bitne stvari desavaju na terenu.
Dobro je pa ne gledaš F1 gde znaju usred akcije (koje ionako malo imaTakodje desi im se cesto i da snimaju publiku ili ponovljeni snimak ili nesto totalno nebitno u trenutcima kad se neke veoma bitne stvari desavaju na terenu.
Ja krenuo da gledam na RTS-u i stalno prekida, secka, muti se slika. Prebacim na SK, tamo sve dobro radi.Ali kapa dole za Sport Klub kako vrhunski radi ovaj Mundobasket. Znaci emisije, specijali, analize, uzivo uklkucenja, inrervjui...stvarno vrjunska realizacija. Stvarno ce mi nedostajati emislija koju radi Igor Miklja sa Ivom Nakicem, Dragutinovicem,Trifunovicem, Sagadinom, (najjaci je :[emoji3]) Tanjevicem i Vujosevicem. All day long SK i zao mi ljude koji prate mundobasket na RTS-u
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Ma kakav budjavi RTS. Nebih menjao Plavsica za matorog Sarenca nikad.Dobro je pa ne gledaš F1 gde znaju usred akcije (koje ionako malo ima [emoji23] ) da prebace kadar na publiku koja mlati kretenskim transparentima i vrište kao opsednuti demonima ili na neku poznatu ličnost u garaži koja nema pojma gde se nalazi.
Ja krenuo da gledam na RTS-u i stalno prekida, secka, muti se slika. Prebacim na SK, tamo sve dobro radi.
Reko vidi što su žuti lopovi nerfovali RTS da bi se gledao SK.
Ali od druge četvrtine je i RTS lepo radio pa sam zinat SBB-u gledao tu.
Podrska dok mazi konje u staliAsked about Nikola Jokic, who after winning the NBA championship with the Denver Nuggets couldn’t help the Serbian national team this summer, Bogdanovic said: “Nikola Jokic texts us after every game“.
Sviđa mi se ovo
Samo Šareni, kakvi bre djilasovi plaćenici.Ma kakav budjavi RTS. Nebih menjao Plavsica za matorog Sarenca nikad.
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Ahh da... igraju i ovi nasi manekeni hrkljus u 20:45 protiv Litvanije, ako neko zeli i da se nervira, mada ne bih savetovao...Sutra nas ceka pravi sportski dan, finale u kosarci u 14:40 i finale u tenisu US Open: Djokovic - Medvedev u 22h (EuroSport).
Ne prdi.Samo Šareni, kakvi bre djilasovi plaćenici.