• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🏀Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Samo da nam se ne ponovi Slovenija 2017.koja je do finala stigla takođe bez poraza. Moramo krenuti.od prvog sekunda u meso i maksimalno koncentrisano!

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Pokazalo se to da kad nema Micića igramo normalnu košarku. Čim njega nema, igra liči na nešto. Najprecenjeniji naš igrač u poslednjih 20 godina sigurno.
Sa tim se slazem, slicno ko Gudura kojem to nije pozicija, ali isto tako previse davi loptu, a nista ne iskreira...
Videcemo kako ce se snaci u NBA i dal ce napredovati... pitanje je koliko ce Stefan Jovic moci da igra, a samo on zna da iskreira nesto, dok Avram samo odbranu cepa i prodor kad mu se otvori... dakle treba nam plej, mozda mladi Topic...
Jokica bih naravno zadrzao, Bjelica je za penziju... meni je najveci pitanje dal su Kalinic i Lucic i dalje kvalitet za reprezentaciju, nekako su mi oni najvise upitni, jer u zadnje vreme su bas lose igrali sa repku...
Jedva cekam da vidim dal Smailagic i Pokusevski mogu nesto da doprinesu.
a treneri poput Pešića, za koga su mnogli rekli da je težak, zadrt i sujetan čovek, biće smatrani kao dobro rešenje zato što je doneo rezultat.
Ja to i dalje mislim, kao i da ne ume da prica, ali ako donosi rezultate, koga briga... mada ne treba ni samo ovo gledati, vec i da nas je kostao proslog prvenstva...
Mi o tome svakako ne odlucujemo, bice kako bude, svakako bilo bi lepo da se konacno okitimo zlatom, to nam je potrebno i nikad bolja prilika.

Ali kapa dole za Sport Klub kako vrhunski radi ovaj Mundobasket. Znaci emisije, specijali, analize, uzivo uklkucenja, inrervjui...stvarno vrjunska realizacija. Stvarno ce mi nedostajati emislija koju radi Igor Miklja sa Ivom Nakicem, Dragutinovicem,Trifunovicem, Sagadinom, (najjaci je :[emoji3]) Tanjevicem i Vujosevicem. All day long SK i zao mi ljude koji prate mundobasket na RTS-u

E da, uvek zaboravim da napisem, koliko me nervira kad reziseri tokom prenosa prebace na neki levi kadar, gde nista zivo ne vidis sta se desava na terenu... ili to bude neki visok kadar sa drona ili bude iz neke niske perspektive, ali uglavnom uzas za pracenje, bas nemaju osecaj...
Takodje desi im se cesto i da snimaju publiku ili ponovljeni snimak ili nesto totalno nebitno u trenutcima kad se neke veoma bitne stvari desavaju na terenu.

E da, uvek zaboravim da napisem, koliko me nervira kad reziseri tokom prenosa prebace na neki levi kadar, gde nista zivo ne vidis sta se desava na terenu... ili to bude neki visok kadar sa drona ili bude iz neke niske perspektive, ali uglavnom uzas za pracenje, bas nemaju osecaj...
Takodje desi im se cesto i da snimaju publiku ili ponovljeni snimak ili nesto totalno nebitno u trenutcima kad se neke veoma bitne stvari desavaju na terenu.
Вероватно неки локалци раде, који немају искуства са овако великим такмичењима, односно захтевнијом спортском тв продукцијом. Има доста брљотина са резовима и тајмингом враћања успореног снимка. Пошто сам из тог посла па ми одмах упада у очи све то. Додуше чуди ме ако ФИБА није ангажовала неку професионалнију екипу за то, али очигледно су и они почели да штеде и за то, а и за судије, који су тек посебна прича.

Dobro je pa ne gledaš F1 gde znaju usred akcije (koje ionako malo ima :ROFLMAO: ) da prebace kadar na publiku koja mlati kretenskim transparentima i vrište kao opsednuti demonima ili na neku poznatu ličnost u garaži koja nema pojma gde se nalazi.

Ali kapa dole za Sport Klub kako vrhunski radi ovaj Mundobasket. Znaci emisije, specijali, analize, uzivo uklkucenja, inrervjui...stvarno vrjunska realizacija. Stvarno ce mi nedostajati emislija koju radi Igor Miklja sa Ivom Nakicem, Dragutinovicem,Trifunovicem, Sagadinom, (najjaci je :[emoji3]) Tanjevicem i Vujosevicem. All day long SK i zao mi ljude koji prate mundobasket na RTS-u

Ja krenuo da gledam na RTS-u i stalno prekida, secka, muti se slika. Prebacim na SK, tamo sve dobro radi.
Reko vidi što su žuti lopovi nerfovali RTS da bi se gledao SK.
Ali od druge četvrtine je i RTS lepo radio pa sam zinat SBB-u gledao tu.

Last edited:
Asked about Nikola Jokic, who after winning the NBA championship with the Denver Nuggets couldn’t help the Serbian national team this summer, Bogdanovic said: “Nikola Jokic texts us after every game“.

Sviđa mi se ovo

Dobro je pa ne gledaš F1 gde znaju usred akcije (koje ionako malo ima [emoji23] ) da prebace kadar na publiku koja mlati kretenskim transparentima i vrište kao opsednuti demonima ili na neku poznatu ličnost u garaži koja nema pojma gde se nalazi.

Ja krenuo da gledam na RTS-u i stalno prekida, secka, muti se slika. Prebacim na SK, tamo sve dobro radi.
Reko vidi što su žuti lopovi nerfovali RTS da bi se gledao SK.
Ali od druge četvrtine je i RTS lepo radio pa sam zinat SBB-u gledao tu.
Ma kakav budjavi RTS. Nebih menjao Plavsica za matorog Sarenca nikad.

Sutra nas ceka pravi sportski dan, finale u kosarci u 14:40 i finale u tenisu US Open: Djokovic - Medvedev u 22h (EuroSport).

Asked about Nikola Jokic, who after winning the NBA championship with the Denver Nuggets couldn’t help the Serbian national team this summer, Bogdanovic said: “Nikola Jokic texts us after every game“.

Sviđa mi se ovo
Podrska dok mazi konje u stali

Sutra nas ceka pravi sportski dan, finale u kosarci u 14:40 i finale u tenisu US Open: Djokovic - Medvedev u 22h (EuroSport).
Ahh da... igraju i ovi nasi manekeni hrkljus u 20:45 protiv Litvanije, ako neko zeli i da se nervira, mada ne bih savetovao...

I da, Sarenac prenosi iz jebenog studija u BG-u a Plavsic sa lica mesta, tako da nemojmo se zajebavati.

Back
Top Bottom