• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🏀Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Atlanta cepa i dalje, ali Bogi ne deluje dobro, čekamo kraj sezone, pa da otkriju detalje njegove povrede, ali meni nažalost ne deluje da će Bogi moći da se oporavi do početka OI, deluje mi da će morati opet na operaciju.

Izgleda da je i zvanicno - Zelimir je novi trener Partizana.

Aj, pa da osvojimo bar taj EC. Samo mi zao coveka, srcka ce da ga strefi. Ako prezivi Partizan, zivece jos 100 godina.

EDIT:

Last edited:
Izgleda da je i zvanicno - Zelimir je novi trener Partizana.

Aj, pa da osvojimo bar taj EC. Samo mi zao coveka, srcka ce da ga strefi. Ako prezivi Partizan, zivece jos 100 godina.

EDIT:

Brutalno :D
Aj sad da vidimo sta ce dalje :D

Ostaje nam da cekamo. Spominjalo se jedno ime, ali mi totalno nerealno zvuci.

Jebote, ovo je bas veliko iznenadjenje. Radujem se sledecoj sezoni Aba lige. Zeljko, Radonja, Dzile...ma bice ludilo. Taman da Robija pogubi i ono malo zivaca sto mu je ostalo. :D

Prvi minut utakmice, Zagorac pravi glupost, Zoc zove TO......
90aab863-obradovic_sloukas_maccabitelaviv_fenerbahce_timeout-625x375.jpg

Au covece... ovo nikako nisam ocekivao, otkud ovo? bas mi je krivo... mislim partizanovac sam, ali otkud je Zeljko toliko spao, ja sam se nadao da ode cak i u NBA, ali tesko da bi se tamo uklopio, ali svakako bar neki vrhunski evroligaski klub... ovako mi deluje ko da je blizu penzije, pa kao kad se matori igraci vrate jos jednom u voljeni klub, zato mi je krivo :(

Pa ne bih rekao da je spao. U 62. je godini te mislim da je mogao i dalje da bira evroligasku ekipu. Svakako to je i dalje izuzetno skup trener ali mislim da je malo spustio cenu, dok s'druge strane KKP je ocigledno dobio ozbiljne pare od drzave. Na drustvenim mrezama grobari vec uzimaju sva 3 trofeja, znaci lozenje level max. Neka ih, bolece ih jace. Radonja ce dovesti Robiju do 50 nijansi ljubicaste :D Jedva cekam novu sezonu!

I dalje imamo veliki kvalitet da se prosetamo u ovim kvalifikacijama.

Grupu cemo proci lako, ko na proslom SP, veliki problemi pocinju od cetvrtfinala.

Ameri, Spanija, Kanada, Australija, Francuska... ne znas ko je jaci, imamo slabiji sastav od svih njih, racunam da Bogi nece igrati.
Slovenci isto, imaju Doncica, ne znam dal ce im Dragic igrati.

Vise sam ocekivao od Francuske. Lako dobise bez trzavica u finisu.

Grupu cemo proci lako, ko na proslom SP, veliki problemi pocinju od cetvrtfinala.

Ameri, Spanija, Kanada, Australija, Francuska... ne znas ko je jaci, imamo slabiji sastav od svih njih, racunam da Bogi nece igrati.
Slovenci isto, imaju Doncica, ne znam dal ce im Dragic igrati.
Dragic ne igra ali Doncic je dovoljan da sam bukvalno unisti 99% ekipa na OI.

Dragic ne igra ali Doncic je dovoljan da sam bukvalno unisti 99% ekipa na OI.
Pa nije baš tako Dzoni. Moze on da utrpa 40+ poena ali ne moze u odbrani da pokrije sve. Nama 3 Jokica nebi bila dovoljna za zlato u Tokiju jer USA jebiga.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Ako se kvalifikujemo na OI (a realno trebalo bi), 5. mesto za našu repstaciju je maksimala otprilike.

Pa nije baš tako Dzoni. Moze on da utrpa 40+ poena ali ne moze u odbrani da pokrije sve. Nama 3 Jokica nebi bila dovoljna za zlato u Tokiju jer USA jebiga.

Secas se EP 2005 kod nas? Tada je Nowicki bukvalno sam dosao do finala,izbacio Spance npr bukvalno sam,i onda ga Grci pretukli u finalu samo zato sto nije imao nikakvo pomocno osoblje u Nemackoj ekipi tada.Sve to pride u grit and grind eri kosarke sa mnogo grubljom igrom nego sada i velikim pritiskom na loptu.Zasto mislis da Doncic nije dovoljan da sam pobedi sada ovakvu Srbiju,Spaniju,Francusku itd.... Pogotovo sto ce da mu se svira bas mnogo faula na turniru.

Secas se EP 2005 kod nas? Tada je Nowicki bukvalno sam dosao do finala,izbacio Spance npr bukvalno sam,i onda ga Grci pretukli u finalu samo zato sto nije imao nikakvo pomocno osoblje u Nemackoj ekipi tada.Sve to pride u grit and grind eri kosarke sa mnogo grubljom igrom nego sada i velikim pritiskom na loptu.Zasto mislis da Doncic nije dovoljan da sam pobedi sada ovakvu Srbiju,Spaniju,Francusku itd.... Pogotovo sto ce da mu se svira bas mnogo faula na turniru.
Zato sto je kosarka timska igra i ima milion jedan primer da ti sada ne iskopavam. Secam se tog prvenstva i u pravu si za to. Ali ako Slovenija sa jednom NBA super zvezdom nas eliminiše da ae odma pokupimo i stavimo katanac na košarku.

Back
Top Bottom