Izgleda da je i zvanicno - Zelimir je novi trener Partizana.
Aj, pa da osvojimo bar taj EC. Samo mi zao coveka, srcka ce da ga strefi. Ako prezivi Partizan, zivece jos 100 godina.
EDIT:

Jedva cekam novu sezonu!
Dragic ne igra ali Doncic je dovoljan da sam bukvalno unisti 99% ekipa na OI.Grupu cemo proci lako, ko na proslom SP, veliki problemi pocinju od cetvrtfinala.
Ameri, Spanija, Kanada, Australija, Francuska... ne znas ko je jaci, imamo slabiji sastav od svih njih, racunam da Bogi nece igrati.
Slovenci isto, imaju Doncica, ne znam dal ce im Dragic igrati.
Pa nije baš tako Dzoni. Moze on da utrpa 40+ poena ali ne moze u odbrani da pokrije sve. Nama 3 Jokica nebi bila dovoljna za zlato u Tokiju jer USA jebiga.Dragic ne igra ali Doncic je dovoljan da sam bukvalno unisti 99% ekipa na OI.
Secas se EP 2005 kod nas? Tada je Nowicki bukvalno sam dosao do finala,izbacio Spance npr bukvalno sam,i onda ga Grci pretukli u finalu samo zato sto nije imao nikakvo pomocno osoblje u Nemackoj ekipi tada.Sve to pride u grit and grind eri kosarke sa mnogo grubljom igrom nego sada i velikim pritiskom na loptu.Zasto mislis da Doncic nije dovoljan da sam pobedi sada ovakvu Srbiju,Spaniju,Francusku itd.... Pogotovo sto ce da mu se svira bas mnogo faula na turniru.Pa nije baš tako Dzoni. Moze on da utrpa 40+ poena ali ne moze u odbrani da pokrije sve. Nama 3 Jokica nebi bila dovoljna za zlato u Tokiju jer USA jebiga.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Zato sto je kosarka timska igra i ima milion jedan primer da ti sada ne iskopavam. Secam se tog prvenstva i u pravu si za to. Ali ako Slovenija sa jednom NBA super zvezdom nas eliminiše da ae odma pokupimo i stavimo katanac na košarku.Secas se EP 2005 kod nas? Tada je Nowicki bukvalno sam dosao do finala,izbacio Spance npr bukvalno sam,i onda ga Grci pretukli u finalu samo zato sto nije imao nikakvo pomocno osoblje u Nemackoj ekipi tada.Sve to pride u grit and grind eri kosarke sa mnogo grubljom igrom nego sada i velikim pritiskom na loptu.Zasto mislis da Doncic nije dovoljan da sam pobedi sada ovakvu Srbiju,Spaniju,Francusku itd.... Pogotovo sto ce da mu se svira bas mnogo faula na turniru.