• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

🎸 Rock and Co [Blues, Country, Americana...]

Fala @Maxa .

Došao sam i do njegovog kanala ali nisam još ovo overio, veliki gospodin.

Evo jednog lepog, a zaboravljenog klasika kraut rocka. Bend je imao jako plodonosnu karijeru, i prošao je kroz razne metamorfoze sa zvukom. Kasniji albumi su više u elektro-ambient stilu.

Svemirska vožnjica za lenju nedelju.

Moram nešto da priznam, nikada nisam preslušao valjano Mars Voltu. Bili su drugari oko mene koji su se kunuli u bend i govorili da propuštam dosta, pogotovo što volim neke progerske pederaše poput Protest The Hero, Caligulas Horse isl.

I evo sada ko bebac u šumi pustih čitav album, i osetih se kako mi um i uši eksplodiraju od umeća unutar svirke i kako ovo nije jebeno iskalkulisano i dosadno kao većina moderne muzike, koja zvuči kao da je pravljenja od kakvog bota koji uzima najpreproznatljivije stvari i onda samo meša sve u jednu smesu.

Pevač je pretalentovan, stvarno skidam kapu na silini glasa i kako može da se šalta i zaori po potrebi. Ritam sekcija zakiva.

Eto drago mi je što sam možda i propustio bend kada je bio aktivan i popularan i što sada imam šta da istražujem, jer to je najlepši deo u muzici, prepoznavanje nečega novog i punog vatre i energije.

Vidim šta će biti buduća kupovina na vinilima, ako ih uopšte ima i ako ne pamprče sa cenama.

Back
Top Bottom