• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

⚽Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

Izuzetno mi je drago što je Murinjo izgubio. Najgori i najprecenjeniji trener današnjice. Gde on ode, posle njega ostane pustoš. Toksične izjave i prebacivanje uvek odgovnornosti na nekog drugog. "Mind games" koje prolaze samo kod dece. Svim srcem sam bio uz Sevilju.

Iskreno, nisam ovo očekivao. Daleko mi je on od "polu-profesionalnog" (u odnosu na Evropu) fudbala koji se igra tamo, mislim da je itekako mogao da doprinese ekipama u Evropi. Ali očigledno mu je dosta svega, Svetsko ga je iscrpilo i stavio je tačku na tu priču. Nadao sam se da će se vratiti u Barsu pa da idem da gledam neki meč. Xavi bi bio na klupi a Mesi na terenu - san mi je oduvek bio da gledam svu trojicu xavi-iniesta-messi, ali nažalost nije se imalo para tada, tako da mi je ovo bilo "next best thing", ali kako vidim, nema ništa od toga sad.

Ne znam još koliko dugo planira da igra, ali na ovo se može gledati kao na oproštaj Mesija od fudbala. Sem... Sem ako mu ne dosadi i ne bude želeo da se vrati kada vidi sa kakvim neznalicama igra. Tako da možda eto, nada neka postoji :unsure: Kažem ovo jer je on takav lik, kada su ispali na Svetskom i kada nisu osvajali juznoamericko, secam se da se "povukao" iz reprezentacije, kao neko dete se ponašao... I nakon nekog vremena su ga navodno ubedili da se vrati. I ostatak je istorija.

Iskreno, nisam ovo očekivao. Daleko mi je on od "polu-profesionalnog" (u odnosu na Evropu) fudbala koji se igra tamo, mislim da je itekako mogao da doprinese ekipama u Evropi. Ali očigledno mu je dosta svega, Svetsko ga je iscrpilo i stavio je tačku na tu priču. Nadao sam se da će se vratiti u Barsu pa da idem da gledam neki meč. Xavi bi bio na klupi a Mesi na terenu - san mi je oduvek bio da gledam svu trojicu xavi-iniesta-messi, ali nažalost nije se imalo para tada, tako da mi je ovo bilo "next best thing", ali kako vidim, nema ništa od toga sad.

Ne znam još koliko dugo planira da igra, ali na ovo se može gledati kao na oproštaj Mesija od fudbala. Sem... Sem ako mu ne dosadi i ne bude želeo da se vrati kada vidi sa kakvim neznalicama igra. Tako da možda eto, nada neka postoji :unsure: Kažem ovo jer je on takav lik, kada su ispali na Svetskom i kada nisu osvajali juznoamericko, secam se da se "povukao" iz reprezentacije, kao neko dete se ponašao... I nakon nekog vremena su ga navodno ubedili da se vrati. I ostatak je istorija.
Pacov običan

Dobismo Jordan 3:2, dok je igrao rezervni sastav, gubili smo 1:2, ali onda kad smo ubacili prvi tim, okrenuli rezultat...
Igralo se u Becu, bila bolja podrska nego li u Beogradu...

Osvojila Spanija ligu nacija... ja navijao za Hrvatsku da konacno nesto osvoje, tolka finala, a nikad nista nisu osvojili... al dzaba, nece ih pa nece, strasno...

Auuuh... taman sam se spremao da napisem kako smo dotakli novo fudbalsko dno (mada nismo daleko) i izgubili od Bugarske 1:0 (pri tom su oni imali precku i nekoliko zicera i mogli su da nas rasture), dadosmo gol bukvalno u zadnjim sekundama meca i izvukosmo nereseno ni sami ne znamo kako...
Krstajic nam se zamalo osvetio sto smo ga isterali iz repke, ali ipak je uzeo bod, ne bih bas rekao da nema pojma, kao sto se pricalo...

Auuuh... taman sam se spremao da napisem kako smo dotakli novo fudbalsko dno (mada nismo daleko) i izgubili od Bugarske 1:0 (pri tom su oni imali precku i nekoliko zicera i mogli su da nas rasture), dadosmo gol bukvalno u zadnjim sekundama meca i izvukosmo nereseno ni sami ne znamo kako...
Krstajic nam se zamalo osvetio sto smo ga isterali iz repke, ali ipak je uzeo bod, ne bih bas rekao da nema pojma, kao sto se pricalo...
Mi ocigledno nismo gledali istu utakmicu

Krstajic nam se osvetio [emoji1787] Sisac kurca, ukrao coveku svetsko, ne da nije zasluzio bolje, zasluzio je gore.

Sent from my SM-F721B using Tapatalk

i da dodam, sto je najjace, Krstajic ima bolju statistiku od Piksija u vodjenju reprezentacije, facts... nego mi sve odma trci, teraj, a na kraju opet na istom, ako ne i gorem 😅

Muslin gluperda koja nije htela da mu igra SMS, zbog toga je i ispusio i neka je... celavi sisac transfera...

SMS nam presao u Saudijsku, a prica se da ce istim putem i Mitrovic...

Bice veselo za repku, glavni igraci ce nam igrati u penzionerskoj pustinji...
SMS je meni oduvek bio precenjen igrač. Mislim ok sve, ali koliko ga hvale (čitaj koliko plaća reklame u našim medijima), očekivao sam ko zna kakvog igrača.
Mitrović već ima talenta i osećaj za napadača, ali dečko je malo nenormalan. Sada još ako stvarno u 28 godina i karijerskom prajmu, tj. za napadača je to 28-34, ako on u tim godinama u punoj snazi ode u Saudijsku, onda je nenormalniji nego što sam mislio. Razumem ja pare i sve, njegova odluka, njegov život... Ali ako dođeš dotle da igraš u jednoj od najjačih liga (ako ne i najjačoj), a ti se odlučiš da igraš sa nekim tamo polu-profesionalcima, onda to govori kakav si čovek i sportista i šta su ti prioriteti u životu.

Slazem se sa vecinom sto si napisao. Ali ove pare sto dobijaju tamo su nenormalne. A fudbal je na zalost postao posao kao i svaki drugi. Nema tu vise ljubavi. Razumem ih do nekle jer realno nisu bas bili traze i od strane velikih klubova. To sto pisu ovi nasi novinari mozemo okaciti macku o rep. Sve u svemu sta god odlucili nek im je sa srecom.

Saudijska Arabija je magnet za menadzere iz Juzne Evrope i Afrike, bice cudo ako privuku iz bogatijih regiona. Znaju koga treba da gadjaju, a to su igraci koji su zasiceni sredinom i koji ne mogu da naprave korak dalje, mada u slucaju Sergeja bedna italijanska liga koja ima slabo plateznu moc.

Da Mitrovic nije dobio suspenziju, verovatno bi izdrzao jos godinu dana u Engleskoj.

Back
Top Bottom