Kažem ovo jer je on takav lik, kada su ispali na Svetskom i kada nisu osvajali juznoamericko, secam se da se "povukao" iz reprezentacije, kao neko dete se ponašao... I nakon nekog vremena su ga navodno ubedili da se vrati. I ostatak je istorija.Pacov običanIskreno, nisam ovo očekivao. Daleko mi je on od "polu-profesionalnog" (u odnosu na Evropu) fudbala koji se igra tamo, mislim da je itekako mogao da doprinese ekipama u Evropi. Ali očigledno mu je dosta svega, Svetsko ga je iscrpilo i stavio je tačku na tu priču. Nadao sam se da će se vratiti u Barsu pa da idem da gledam neki meč. Xavi bi bio na klupi a Mesi na terenu - san mi je oduvek bio da gledam svu trojicu xavi-iniesta-messi, ali nažalost nije se imalo para tada, tako da mi je ovo bilo "next best thing", ali kako vidim, nema ništa od toga sad.
Ne znam još koliko dugo planira da igra, ali na ovo se može gledati kao na oproštaj Mesija od fudbala. Sem... Sem ako mu ne dosadi i ne bude želeo da se vrati kada vidi sa kakvim neznalicama igra. Tako da možda eto, nada neka postojiKažem ovo jer je on takav lik, kada su ispali na Svetskom i kada nisu osvajali juznoamericko, secam se da se "povukao" iz reprezentacije, kao neko dete se ponašao... I nakon nekog vremena su ga navodno ubedili da se vrati. I ostatak je istorija.
Mi ocigledno nismo gledali istu utakmicuAuuuh... taman sam se spremao da napisem kako smo dotakli novo fudbalsko dno (mada nismo daleko) i izgubili od Bugarske 1:0 (pri tom su oni imali precku i nekoliko zicera i mogli su da nas rasture), dadosmo gol bukvalno u zadnjim sekundama meca i izvukosmo nereseno ni sami ne znamo kako...
Krstajic nam se zamalo osvetio sto smo ga isterali iz repke, ali ipak je uzeo bod, ne bih bas rekao da nema pojma, kao sto se pricalo...
SMS je meni oduvek bio precenjen igrač. Mislim ok sve, ali koliko ga hvale (čitaj koliko plaća reklame u našim medijima), očekivao sam ko zna kakvog igrača.![]()
Al Hilal predstavio Sergeja Milinković-Savića VIDEO
Lacio je dobio 40 miliona evra na ime obeštećenja, a srpski reprezentativac, imaće oko 100 miliona za tri godine u tom klubu.www.b92.net
SMS nam presao u Saudijsku, a prica se da ce istim putem i Mitrovic...
Bice veselo za repku, glavni igraci ce nam igrati u penzionerskoj pustinji...