Није ми то практична опција из барем 2 разлога, зна Yonai за један барем. Мислио сам свакако да искенирам постепено све, није проблем када се среде услови.
@timemaster их има доста колико знам, о томе је било приче. Хвала на понуди!
Међутим, једну ствар треба имати у виду, а то је квалитет скенова. Колико се сјећам, ти си скенирао Бонусе број 25 и 26 и по мени нису били на задовољавајућем нивоу скенови, нарочито што се тиче оријентације, накосо су били, а и нешто око постера си пермутовао. Било је још неких ствари али да не пре'ћерам сада.

Не схвати то као пребацивање, поштујем труд али требају се одрадити са свим стварима узетим у обзир. И на осталим скеновима се могло наћи недостатака, првенствено око замућености близу прелома, због удаљености од стакла, иако се клањам до пода на труду, мислим да ови скенери обичњаци повлаче компромисе одређене. Зато сам хтио да купим CZUR један од 600+ евра и то одрадим. Не могу обећати да ће бити ускоро али имам то у плану.
Циљао бих на уједначен квалитет, скенирао и постере, сређивао у програмима формат и оријентацију.
Мени је само пар Bonusa мојих мало похабано (набавих их и скроз очуване после), 95% које сам купио су као да су тек изашли испод пресе, пазио сам их као мало воде на длану. Исто важи и за све остале часописе заправо, као и за The GaMeR-e које сам купио својевремено. Мада сам од самог почетка куповања био фасциниран тим часописима па сам их врло пажљиво прелиставао, читао.