• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Predjoh God of War 1, nije mi se svidelo, bas tesko smaranje, ali naterah se nekako da zavrsim, jedva sam izdrzao da igram sat vremena u sesiji...
Samo udri me do zore, dosadi brzo, sve jedno te isto, zatvore ti vrata i dok ne pobijes sve neprijatelje, nema dalje, i tako svaki cas, isto ko Devil May Cry i Bayonetta... bas zastareo gameplay, koji danas ne moze da prodje...

Jeste i Diablo i CoD udri me do zore, ali u CoD-u je to bar zanimljivo raditi, ovde nije, a u Diablo tu i tamo, i Diablo je smarachina u neku ruku, ali ne bas ovolika...

Pa onda silovanje tastera kojeg moras nenormalno brzo da pritiskas, pa onda zadnji boss (proseravanje) sa gomilom razlicitih faza, sve te stvari od kojih se jezim, dodatno spustaju ocenu.

Steta, jer sve drugo u igri, valja... dobra prica, likovi, raznovrsne lokacije, solidan dizajn nivoa itd... puzzle i lavirintovi su bas znali da smaraju...

Bedak, igra je bas dobro pocela i prvih 2 sata su bila odlicna...

Nista, nastavljam sa drugim delom i molim boga da je bar nesto bolji po tom pitanju, ali ne verujem da se nesto puno razlikuje...

Znajuci svoj ukus, verovatno ce mi se svideti tek God of War 2018, zbog promene perspektive i donekle gameplay-a...

6/10

Predjoh God of War 1, nije mi se svidelo, bas tesko smaranje, ali naterah se nekako da zavrsim, jedva sam izdrzao da igram sat vremena u sesiji...
Samo udri me do zore, dosadi brzo, sve jedno te isto, zatvore ti vrata i dok ne pobijes sve neprijatelje, nema dalje, i tako svaki cas, isto ko Devil May Cry i Bayonetta... bas zastareo gameplay, koji danas ne moze da prodje...

Jeste i Diablo i CoD udri me do zore, ali u CoD-u je to bar zanimljivo raditi, ovde nije, a u Diablo tu i tamo, i Diablo je smarachina u neku ruku, ali ne bas ovolika...

Pa onda silovanje tastera kojeg moras nenormalno brzo da pritiskas, pa onda zadnji boss (proseravanje) sa gomilom razlicitih faza, sve te stvari od kojih se jezim, dodatno spustaju ocenu.

Steta, jer sve drugo u igri, valja... dobra prica, likovi, raznovrsne lokacije, solidan dizajn nivoa itd... puzzle i lavirintovi su bas znali da smaraju...

Nista, nastavljam sa drugim delom i molim boga da je bar nesto bolji po tom pitanju, ali ne verujem da se nesto puno razlikuje...

Znajuci svoj ukus, verovatno ce mi se svideti tek God of War 2018, zbog promene perspektive i donekle gameplay-a...

6/10
Ако ти се овај није свидео, онда батали одмах јер су сви остали буквално more of the same.

Pa onako, mislim da u svim kasnijim delovima ima manje puzzle momenata nego u kecu.

Presao Dave the diver, tj stopostovao. Vrlo kul igra.
Ako te ne bude mrzelo, otvori novi thread i napishi detaljnije o igri. Vidim da par drugara i drugarica ne prestaju da igraju, a pojma nemam o chemu se radi u igri, a takodje ne zhelim ni previshe da se spojlujem :3

Redout 2 solidna zabava. Osećaj brzine i fizika su odlični.
Staze su super, vizuelno izgledaju kao miks staza u Wipeout Fury i 2048. Samo ne znam koji sadista je dizajnirao neke od skakaonica i krivine bez ograda. Mada sreća pa može da se premota kad se propadne u ambis.
Sviđa mi se što nema napucavanja već je klasično trkanje i time trial.
Kako se napreduje tako se i dobijaju novi delovi za budženje brodova, ali ne sviđa mi se što nije uvek unpređenje jedne stavke, već nekad je poboljšanje za jednu, ali smanjenje za drugu, tipa +7% Top Speed -3% Thrust.
probaj Redout 1 ako uleti free
meni je osetno bolji prvi deo, pogotovo fizika, plus vise goa tranceish trackova:)

dobra je i sarena nakindjurena dvojka, samo eto meni (i vecini redout fanova) je ona bila korak unazad

Last edited:
Ако ти се овај није свидео, онда батали одмах јер су сви остали буквално more of the same.
Igram vec dvojku, bar cu ispratiti zbog price...
Mada vidim da je dvojka vec logicno tehnicki bolja od keca, bolja grafika, veci budzet, bolja kamera, vise je smooth i tako te neke stvari, malo vise prija od keca za igranje, pocetak je dobar ko u kecu, tako da cepam za sad, pa videcu dal cu zavrsiti, a voleo bih da predjem na brzaka sve te delove, obzirom da su kratke igre, ali da, prica me najvise gura napred...

probaj Redout 1 ako uleti free
meni je osetno bolji prvi deo, pogotovo fizika, plus vise goa tranceish trackova:)

dobra je i sarena nakindjurena dvojka, samo eto meni (i vecini redout fanova) je ona bila korak unazad
Mogao bih probati. Iskreno, dvojka me smorila posle desetak sati. U igri ima sadžaja za nekih 10h igranja a deluje mi da su to razvukli na 30h pa imam osećaj da vozim jednu te istu trku u nedogled. A i nakon prvih nekoliko staza koje su mi bile super, svaka sledeća mi je sve gora :D
Vidim da za keca piše da je dužina oko 10h, što je taman.

Last edited:
uncharted trilogiju sa slistio za prateklih nedelju dana i ono pričice su fine, lokacije super, ali pentranje zna neki put da bude malo neprecizno, a borbe su dobar test za živce i neki tipovi neprijatelja deluju kao da pucaš u džak sa peskom kako reaguju na metke i koliko mogu da prime istih. nisam smeo na crushing sa padom koji sam u par navrata hteo da prepolovim. možda nekad ako dođe na PC. svakako lokacije>priča>likovi>borba

uncharted trilogiju sa slistio za prateklih nedelju dana i ono pričice su fine, lokacije super, ali pentranje zna neki put da bude malo neprecizno, a borbe su dobar test za živce i neki tipovi neprijatelja deluju kao da pucaš u džak sa peskom kako reaguju na metke i koliko mogu da prime istih. nisam smeo na crushing sa padom koji sam u par navrata hteo da prepolovim. možda nekad ako dođe na PC. svakako lokacije>priča>likovi>borba
Nije crushing toliko tezak, imas po nekoliko zeznutih okrsaja u svakoj igri.
A i tada ti vise treba dobar plan, nego skill.

to je što je sad, nemam namere da ih igram ponovo, na konzoli, ako bude nekad na PC-u rado

IMG_8400.jpegIMG_8407.jpeg
Presao Golden Axe 3, koji mi je inace omiljeni u serijalu ako gledamo samo Segu. Nikad mi nije bilo jasno zasto je bio u senci prva dva dela. Meni najbolji deo ubedljivo. Kao prvo grafika nista posebno ali svakako bolja nego u prethodnim delovima. Veci izbor karaktera, i veci moveset. Madjije su mogle bolje da izgledalu ali jbg... Kao klinac kad sam otkrio igru bio sam odusevljen i kad god sam iznajmljivao MD obavezno sam je uzimao. Nikad je nisam presao kao klinac bila mi je teska a malo vremena da se usemim za 24h. A i stalno sam igrao u dvoje pa bude jos teze. Prvi put sam je presao na emulatoru i sad opet naravno sa pravim zavrsetkom. Classic 🤓😎

Last edited:
Vec sam dramio u drugom threadu u vezi Opposing Force. Igra je uzhasno loshe ostarila, ne bih da se ponavljam, ali pored toga mi je nejasno zbog chega je sada puna bagova. Kada sam je prvi put igrao pre ... mnogo godina, uopshte nisam imao problema na koje sam nailazio ovih dana. Vishe puta mi se dogodilo da se zaglavim, kao da propadnem malo kroz zid/pod i ne mogu da se pomerim. Skakanje, chuchanje, ma shta god, nishta ne pomazhe osim load game.
Pored toga ima jedna tranzicija izmedju nivoa, na kojoj ako ne skochim u odredjenom momentu, zaglavitju se. Vishe puta sam juche to pokazivao drugaru na diskordu i nije nam bilo jasno kako dolazi do toga. Nije bitno ni kojom brzinom se kretjem, bitno je samo da skochim u jednom trenutku kako se ne bih zaglavio.

Pored toga, deshavalo se da se vrata ne mogu otvoriti, vetj moram load game, pa se onda mogu otvoriti ta vrata. Video sam da je poslednji patch bio 2019. godine, pa kapiram da su useravali igru tokom svih ovih godina apdejtovanja. No, sranje mi je shto je tako. Kapiram da moram skinuti neku piratsku verziju od pre potopa kako bih mogao da igram igru bez problema, a mozhda je problem do operativnog sistema. Pojma nemam, samo mi je krivo shto mi se zgadila igra koju sam davno voleo.

Bolje da je nisam ponovo pokushavao igrati i da je ostala u lepom setjanju, ovako sam besan na sebe shto pljujem na Opposing Force.

20230716221354_1.jpg
20230718233318_1.jpg
20230715231343_1.jpg

Ovaj smrad je pao, ali ne do kraja, vetj je nastavio da lebdi:

20230716221103_1.jpg

Last edited:

6/10
Presao i dvojku, svakako bolja igra od keca, ali malo bolja...
Dosta stvari je unapredjeno, a neke i unazadjenje dodavanjem novih mehanika kao sto je letenje, ali ne traje dugo i ne smeta puno...
Finish je bolji, nema toliko zajebancije sa zadnjim boss-om i ima osetno manje i laksih zagonetki, medjutim bilo je par mesta gde sam bas bio zaglavio...

Najveci problem igre ostaje, a to je tanak i jednolichan gameplay, bas je tanko, a borba nije toliko zanimljivo odradjena da te drzi kroz ovih 12 sati...

Zaista verujem kad su presli u 3D okruzenje od 2018-te, da je to osetno bolja igra...

Sad na brzaka da probam ta dva PSP dela, ako valjaju sta, bar su duplo kraci, pa da bataljujem brzo ako ne valja i da odradim jos trojku i Ascension.

Sad na brzaka da probam ta dva PSP dela, ako valjaju sta, bar su duplo kraci, pa da bataljujem brzo ako ne valja i da odradim jos trojku i Ascension.
Iste utiske ćeš onda imati i za PSP delove i za trojku i za Ascension

Back
Top Bottom