• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Meni je bilo kul u Infamousu na PS4 kad treseš sprej motion kontrolama i crtaš, dobar gimmick.

Heavenly Sword mi je bila skroz solidna igra kad sam je igrao pre 10ak godina, iako sam je igrao dosta nakon što je izašla.

Poceo Killzone 1, ali je takvo zastarelo sranje, da nisam siguran da cu nastavljati, vec odmah preci na dvojku...

Ogromna greska

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa nije samo MC, igrao sam sat vremena i ono je mnogo graficki inferiorno, nisam znao da je to zapravo igra sa PS2, samo remasterizovana za PS3, ali to objasnjava zasto izgleda tako prazno i braon... igrao sam i nisam uzivao, ali dacu joj jos jednu sesiju...

dsgenm.jpg

Pa nije samo MC, igrao sam sat vremena i ono je mnogo graficki inferiorno, nisam znao da je to zapravo igra sa PS2, samo remasterizovana za PS3, ali to objasnjava zasto izgleda tako prazno i braon... igrao sam i nisam uzivao, ali dacu joj jos jednu sesiju...
Igrao sam jos sat ipo, i popravio mi se utisak dobrano, tako da cu i obrnuti igru, obzirom da nije bas dugacka...
Izgleda da je samo trebalo pregurati prvih sat vremena, koji su slabije uradjeni, a sad su nivoi zanimljiviji i bolje dizajnirani, ima vise likova, ona riba sa snajperom i smg/prigusivac kombinacijom mi odgovara, shotka je dobra, jedine zamerke su mi sad sto su cutscenovi dosta mutni i tihi, generalno bas loseg kvaliteta, kao i to sto igra ne podrzava gyro nisanjenje, a ovde treba samo tako, obzirom da je nisanjenje preko pechurke slabije uradjeno, cak losije i od Bonda, nije smooth nit precizno, isprobacu ovu opciju za dizanje fov-a, mozda pomogne.

Igra je odlična, samo PS2 publika nije bila navikla na takve igre na toj platformi pa zbog toga i niske ocene. Dešava se neposredno pre dvojke, tako da je bitna i za priču. Praktično kraj keca i početak dvojke su spojeni, koliko se sećam.

Ja sam dao ortaku Xbox na mesec dana samo da bih mogao da obrnem Killzone tada kada je izašao, ok i GoW igre :D

Predjoh Another Metroid 2 Remake na viti.

Neverovatno da je ovo fanmade igra i da je pravio samo jedan lik.
Top 2D metroid. Nisam se mnogo gubio.

Ima dosta mracnih delova pa je lepo igrati na oled viti.
Medjutim, zbog kontroli, nemanja mogucnosti da se bindujue l2/r2, nesto starije verzije i kresovanja, ne preporucujem normal a kamoli hard na viti.
Ima deo kad padne fps na oko 45 ali sam overklokovao vitu i sljaka.
PC port je za svakog ko hoce 100% completion.

Mogao je Nintendo da skida ovaj port koliko hoce, ovo je mnogooo bolja igra od Metroid Samus Returns na 3ds-u.

Preporuka!!

AM2R je fenomenalna igra. Prešao sam dve verzije sa različitim mapama i spadaju menšu najbolje metroidvaije koje sam igrao.

Trenutno se zezam sa Spirit Hunters: Infinite Horde "roguelike" sa pogledom odozgo koji kao da je pravljen za mobilne. Od kontrola postoje samo kretnje i aktiviranje specijalnog napada ali ga nema na istima. Svi napadi su automatski i ima svega par izuzetaka gde igram diktira pravac napada. Veoma zabavna za kraće sesije (jedna partija može da traje od deset minuta do pola sata) sa mnogo toga da se otključa vremenom iključujući i različite likove. Idealno za ubijanje vremena.

maxresdefault.jpg

Zavrsih Killzone 1, dobra je igra, ok, solidna, moze da se odigra.
Nije mi se svideo nivo na Dock-ovima, jer je ceo nivo copy paste istih deonica, kao onaj nivo Library u Halo-u... 'bes mu sve koliko mrzim te stvari, a ovde je jos gore, jer kad zavrsis tu sekvencu, sledeci nivo su isto Dock-ovi, samo nocu :D... da stvar bude gora na nekim mestima je i checkpoint prilicno odaljen...
Smeta i to sto dosta interatkivnih objekata u igri nije uopste obelezeno, te bude par zaglavljivanja...

Prica... ne pitajte me za pricu, pricali su oni nesto, ali ja sam samo cuo bla bla bla bla bla...

Grafika je ok, obzirom da ova igra dolazi sa PS2, dizajn nivoa je uglavnom dobar, kao i gameplay...

Svidja mi se kako ovaj DualSense dzojped radi u FPS-ovima, bezicna konekcija u kombinaciji sa dva jaka forcefeedback motora i triger na dzopedu koji mnogo vise daje utisak da pucas iz oruzja, nego mis, daju zaista poseban osecaj, kad krene da se trese dzojped, bas daje na imerziji.

Kraj je odlicno odradjen, svidelo mi se rostiljanje sa machinegun-om... verujem da su dvojka i trojka bolje igre...

7/10

Sada kreni dvojku i oduševi se.

Onda trojku i smori se

Mislim da cu sad da presecem sa nekom totalno drugacijom igrom, da ne bude ni FPS, kamoli Killzone, ali doci ce uskoro na red...

Shinobi non grata. Nadjoh deva na twitteru pa resio da proverim igru.
Estetika igre je japanski folklor + ninja shenanigans.
Graficki, igra jako podseca na pcengine/turno grafx igre.
Inspiracija je raznovrsna. Prvi vajb je ninja spirit sa pc engina. Posle toga kenseiden u muzickom pravcu a i malo atmosfera. Ima i gegege no kitaro atmosferu isto kad su kao zombi protivnici.
Ima elemenata i Shinobi-ja na mega drajvu.
Pre svega igra ima nivoe ali su jako kratki. Ovo je vise boss rush kao alien soldier i najbolje treasure igre.
A bosevi su ludi do jaja.
Mnoge igre su mi padale napamet dok sam igrao ali da ne smaram.

Muzika je meni super.

Igra je generalno kratka, no kad se prvi put prelazi teska, bas teska. Treba vremena da se nauci boss pattern i da se vidi sta na njega deluje.
Od opcija nema skoro nista, samo score, cak nema ni rezolucija da se bira. Makar ima button binding.
Imate isti set magija/special weapons od pocetka do kraja, nema upgrade-a.
Vidjao sam mnogo kompleksnije i sadrzajnije indie igre, ali ja sam weeb u dusi i estetski ovo je omaz legendarnim igrama. Jedinstvena igra.

Za oko 15 evra, nece propadnete.

EDIT: Ima neki video opcija, ima next tamo. Retardiran sam.

Back
Top Bottom