• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Ja sam to uradio za japansku verziju Resident Evil 3. Dao sam liku 3-5 igara samo da mogu igrati RE3.
Ovde je bilo najjace sto nije bila klasicna menjaza, vec sam dao coveku koji ima igraonicu i on mi narezao tu jednu igru (dao mi kopiju), a mojih 5 je zadrzao, iako je mogao da ih nareze i da mi ih vrati, ali (tezak neki govnar bio lik)...

Ovde je bilo najjace sto nije bila klasicna menjaza, vec sam dao coveku koji ima igraonicu i on mi narezao tu jednu igru (dao mi kopiju), a mojih 5 je zadrzao, iako je mogao da ih nareze i da mi ih vrati, ali (tezak neki govnar bio lik)...
Moj se bavio iznajmljivanjem video igara. To je ta ekipa govnara.

Ti likovi su plivali u parama devedesetih.
Koliko samo puta nisam užinao da bih na odmoru igrao crash racing ili iss sa drugarima. Kasnije u srednjoj gta3 mi pomerio granice mašte kada je izašao [emoji16]

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

E vidiš ja sam zeznuo jednog takvog lika koji je držao igraonicu. Pitao sam ga da mi proda neke igre za ps2 narezane nararvno ali je rekao kao koje bi kupio ja reko brate ne znam jbt daj mi sve što imaš da mi ponudiš, probaću koje rade koje ne rade i šta vredi šta ne vratim ti za dva dana jbg(bio vikend a on taman nije radio taj vikend) .
Onda sam presnimio gomilu mislim oko 70 komada i one koje nisam kao neke dve mislim šadow of colosua i ico sam kupio od njega za tada 500kinti po kopiji kao u fazonu nije ovo ostalo moj ukus što i ima smisla jer su to unikatne igre sličnog stila koje ne idu ni uz šta drugo, a sada na ebayu kupujem originale za te pare... Ko bi rekao da ću ikada kupiti original disk za konzplu još iz inostranstva po toj ceni...
Inače nisam čak ni ja rezao nego jedan moj prihatelj iz srednje škole ja mu samo ostavio diskove i došao posle 2 dana kod njega [emoji16] jbg nisam imao komp 2003 samo ps2 koji je bio čipovan i puštao divx filmove preko nekog boot diska za puštanjemultimesija, sećam se imao sam narezano 6 divx filmova na 1 dvd i pisalo je nešto kao super movies 6 in 1 [emoji23]
Ahh zlatne 2000hiljadite moje mladosti [emoji16][emoji23]

Ja sam narezao gomilu onih stack-ova od po 25 dvd-a, upravo tako 6 divx-a na 1 dvd i evo vec 20 godina, nista od toga nisam jos pogledao, a sad je suvise zastarelo da pustam u toj 320p rezoluciji :D

A i ja sam zajebo ovog lika sto je mene zajebo, ponudio se kao da mu besplatno napravim katalog igra, da ima sve lepo napismeno, i tad sam mu uzeo par diskova, a uvalio zauzvrat neke moje krsheve... hladan znoj me oblio, mislim da je gledao na kameri iz druge sobe ili iz daljine, jer je odmah tad dosao da vidi kako napredujem i pitao me sta je na ovom disku, nije ga nikad video, ja izlupetao nesto, eeee to ti je odlican disk, tu imas mix od 6 igra...

54B7412A-0AE6-4ECE-A926-D190DDC3EBF1.jpeg
Peglao danas World Champ. Igao sam kao klinac ali se ne secam da li sam presao, secam se samo da je cart za famiclone bio crne boje xd Ladno sam se i setio nekih forica i sta pali a sta ne xd

D4A23FC0-8232-4676-BEB9-780AF3E5DDD5.jpeg0320348B-AF55-4958-82F1-D968695557FB.jpeg
Pikao malo Nekketsu Kunio Kun fudbal i TMNT Tournament Fighters.Najjaci fudbal ikad! Ja i komsija smo ga igrali ja ne znam koliko... Tmnt sam kupio kao klinac na vasaru cart za famiclone misleci da je Manhattan Project jer sam do tada znao samo za te kornjace na konzoli. Prvo sam bio razocaran ali sam kasnije zavoleo tu igru opasno. 😀

Vengeful Guardian Moonrider.

Kao neki mix hagane/shinobi/rockman x, loving it. ❤️

Dijalozi na engleskom sa greskama, tipa "it was worst than before..." :D
Bosevi istrtljaju nesto na japanskom pre fajta, a zvuk kao Yamaha YM2612 megadrajva...ovo kao da sam ja pravio igru kada bih imao zivaca...u paralelnom univerzumu.

To već izašlo jbt. Igraće se.
Inače, ja sam pre nekoliko dana obrnuo Neon White. Speedrunerski orijentisana igra, jedno od prijatnijih iznenađenja godine. Odavno nisam naišao na ovako dobre i precizne kontrole, baš je uživanje kretati se u igri. Uspeo sam sve da aceujem i otključam secret ending, usput oborio i solidan broj vremena koja su postavili developeri. Samo preskočite sve što ima sa pričom, ili bar ovo sporedno, cringy je 😄

I mi isto, i sad opalim ponekad. Skoro prvi put igrao 4p jer toga nije bilo na terminatoru jelte.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Nisam nikad igrao u 4. Ali da ponekad opalim i ja. Imam famiclone ketridz pa kad nabavim adapter za Nes pikacu na crt 🤣

Nekih 10 sati sam u Dragon Quest 6 DS verziji i ne svidja mi se. Mozda je burnout posto sam pre nje presao cetvorku i peticu,ali cini mi se kao dosta losija igra.
Ceo gimmick sa svetom snova je nekako meh s obzirom na to da si u pocetku ogranicen sa tim gde mozes da ides,cak i kad dobijes brod.
Ima par difficulty spike-ova na pocetku igre,mada moguce je da sam ja kriv za to jer me mrzelo da istrazujem i posle 10+ sati jos nisam dobio opciju da menjam klase likovima.Kad predjem ovo pravim malo pauzu od serijala.

Spiderman ps4
Igrao neka 3 sata.
Vreme u igri leti ali mi priča za sada nije nešto...
Isprebijao sam kingpina i igrao nešto još malo(igram na normal)
Zagonetke smaraju, kimbat uprošten max, kretanje odlično i ljuljanje sa mrežom.
Grafika prelepa za base ps4, videću koliko će da me drži var kao prva dva spajdija za ps1 [emoji16]

Back
Top Bottom