• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Imao sam više živaca da prelazim neke igre koje sad ne bih imam opcije prosto, ako nešto dobiješ kao novu igru ili si iznajmio za vikend zaglavljen si sa tim. Nebi sad prelazio Jet Force Gemini kao tad (koji sam 100% zaboravio) ali kada bi zaseo svakako bi ga prešao brže nego tad, tad ga nisam ni završio igrao ko mentol

69A0D88A-7958-4EC3-977A-E1AE7A10D8B3.jpeg9D015F75-BF3E-4B98-B644-5BF0E4E2E7FC.jpeg
Danas presao Duck Tales 1 i 2 . Prvi put u zivotu. Igrao sam dvojku kao klinac na famiclone ali sam bio tipa prvi ili drugi razred pa mi je bilo tesko. Bio je komsijin ketridz pa nisam imao priliku dugo da se posvetim xd Zanimljive igre, kontam da su u svoje vreme bile vrhunske ali kratke 😀

I ja sam igrao kec na NES-u ali se skoro ničega ne sećam sem da mora da se skače na onaj štap jebeni...Igrao sam i neke Betmene na NES-u baš sam voleo mislim da je to bio Povratak Dzokera, eto možeš Betmene sledeće da isevaš imaš tri komada

Betmene sam isto igrao kao klinac, al me nesto nisu zainteresovali. Mislim da cu sledece rollergames, tmnt 2 arcade, Mozda chip and dale oba dela xd Videcemo xd

Da da kako neprijatan kraj, ne može ni da te pogodi ljudski jer pre svega dolazi ta spoznaja da je igra gotova..

Obrisah The Riftbreaker, lepa grafika, ali gameplay je suvise spor i jednolican, sporo se gradi baza, sporo istrazuje, generalno sporo se napreduje, previse vremena se provelo na jednoj te istoj mapi, te me smorila...

Opet obrćem Amid Evil, ali sada na Evil težini. Od kada sam prešao o ovome maštam, eto mi sada save scummerske patnje.

72E24E4C-9B7E-47C8-986C-5DFC7574F451.jpegC6C54115-03EC-471C-B6A6-E23AFA783B9C.jpegA2C9A741-0B67-41CF-B088-F9D21F697E28.jpeg5F0743E2-5F49-46A0-BC0B-D65EB0435C04.jpeg
Presao Chip and Dale 1 i 2, Rollergames i Rockin' Cats. Chip and Dale sno prelazili kao klinci nije lagana na pocetku dok se ne usemis al posle ide glat. Nisu puno teske igre ali ima deonica gde je radio save state xd Rollergames sam obozavao kao klinac ali sad vidim da nije bas dobro ostarila. Kontrole su malo diskutabilne xd Rockin' Cats je pravi gem od igre. Kao klinac sam je obozavao i dan danas lepo izgleda. I ima zanimljivi i jedinstvenu mehaniku. Presao sam regularan deo igre kao klinac ali nakon toga ima revans sa zadnjih boss-om gde ti oduzeme sve upgrade-ove i to sam sad prvi put resio xd Ko nije igrao preporuke. 😎👌🤘🫡

Last edited:
Ja sam skoro prešao Twisted Metal 2 za PS1, Black mi se nešto nije svideo.

Inače opasno sam se navukao na Skyrim i ne igram ništa drugo, čistim mapu, kupujem i sređujem nekretnine, budžim armor i oružje..

Ja sam skoro prešao Twisted Metal 2 za PS1, Black mi se nešto nije svideo.

Inače opasno sam se navukao na Skyrim i ne igram ništa drugo, čistim mapu, kupujem i sređujem nekretnine, budžim armor i oružje..
Skyrim je noulajf teski.

Vrhunska igra, jednom sam dao 5 svojih igra u zamenu za tu jednu...
Ja sam to uradio za japansku verziju Resident Evil 3. Dao sam liku 3-5 igara samo da mogu igrati RE3.

Inache przhim kada stignem Muse Dash. Odlichna mi je igra, koriste se samo dva tastera, ali ume biti veoma izazovna. Ima i kul pesama, ali sve su na japanskom, kineskom, ili chingrish/engrish. Nije skupa, ali imajte na umu da je DLC oko 20 dolara, verovatno manje. Bez DLC ne znam koliko ima pesama, tek sam otkljuchao 40, ali vidim da ih ima josh. DLC donosi more pesama i otkljuchava sve u igri.

Back
Top Bottom