• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Da da na Limundo najviše i bude takvih stvari ko ne sme da sam odredi cenu. Ja ga izbegavam oduvek zato, na KP sam obično uzimao retro.

NFS Unbound, klasičan nfs, mda ovi efekti mi ne smetaju koliko sam mislio da će. no o5 čekam patch da ubaci opciju da mogu da se pogase, nzm ne bih sa cheat engine-om da se zamaćujem

5AC44B5E-768F-4B62-B7F9-4D6A07122CDE.jpeg93DC1823-8AB2-4A81-B983-53322F32D4AC.jpeg
Presao TMNT Manhattan project i Bugs Bunny Crazy castle za NES. Nesto me uhvatilo pa picim NES igre a i zgodno je na gba preko everdrive(save states) 🤣 i ovako sam sve te igre prelazio na famiclone kao klinac xd

@Ashitaka i ja sam imao trip da cistim backlog Famicoma/Nesa

ali sam koristio retroarch/frontend zbog save state-ova
Megaman-e/Rockman-e sam hardcore na Famicomu ponovo prelazio
nije vredno igrati mnoge Nes igre bez save states, tesko mucenje....

lepo ti izgleda taj SP btw

@Ashitaka i ja sam imao trip da cistim backlog Famicoma/Nesa

ali sam koristio retroarch/frontend zbog save state-ova
Megaman-e/Rockman-e sam hardcore na Famicomu ponovo prelazio

lepo ti izgleda taj SP btw
Ovih par igara sto sam presao nisu toliko HC mogle bi se preci i bez save state-ova ali ne bih mogao ovako brzo i bez da se oznojim xd Al svakako igram uglavnom sto sam presao kao klinac. Hvala za SP u solidnom je stanju, ali ekran je u skoro savrsenom stanju sto mi je najbitnije 🤣

Mislim da su jedine NES igre kojima sam video kraj bile Mario Bros i Contra..Sve ostalo što sam igrao bilo je igram pa dokle stignem ne očekuje niko da to predješ heheh...Ja ni mnoge SNES i Mega Drajv igre nisam mogao, recimo Super Metroid mi je bio nemoguć...Tek sam ga na Mini SNES-u prešao i to ono stiskam load pred smrt, sejvujem non stop u toku bos fajtova itd...Mislim svakako je faktor bila i prezajebana mapa ali ne bi prešao većinu onih Bos Fajtova tad svakako...

ja sam s rođakom prešao dvaput sa quick save-ovima, iznervirao se maksimalno. mogu misliti kroz šta su ljudi prolazili igrajući to regularnim putem.

i to ono stiskam load pred smrt, sejvujem non stop u toku bos fajtova itd...Mislim svakako je faktor bila i prezajebana mapa ali ne bi prešao većinu onih Bos Fajtova tad svakako...
Ne slažem se da ne bi. Save states te omekšaju i samo dozvole refleksima da nikada ni ne izađu iz zone komfora. Ovako kada bi igrao legit, onda bi morao da ponavljaš deonice kao sumanut, a onda bi i te kako pamtio koji te je boss potez ubio, pa njega iščekivao i pamtio pixele, audio naznake…

ja igram kao najveći imbecil mega man igre samo zato što znam da imam save states i mrzi me da palim mozak na svaku moguću mehaniku, dok da sam to imao kao klinac, uvežbao bih hirurški. Na stranu što smo matori pa nemamo vremena da trajhardujemo kao nekada

Peglam Dying Light 2 trenutno, posle uzasnog pocetka ( o tome cu pisati detaljnije u temi kad predjem igru) generalno sam zadovoljan nastavkom.

ja sam s rođakom prešao dvaput sa quick save-ovima, iznervirao se maksimalno. mogu misliti kroz šta su ljudi prolazili igrajući to regularnim putem.

Pa ništa uvek dodjemo do tog nivoa i onda koliko će daleko izdržati ali mislim da nikad nisu prešli da sam ja video. Igrali su još na Master Sistemu Aleks d Kid,, meni je i to bilo teško, to su kidali baš

Ja i drugar smo dosta dogurali u Battletoads ali nikad nismo presli celu igru. Skutere smo presli to znam, jbg strebalo se 🤣 Ali da igra je pakao... Mislim da smo vecinu igara koje su mogle u co-op presli(naravno pricam o igrama koje smo imali priliku da igramo) . Sad mogu trenutno da se setim samo Battletoads-a da nismo presli.

Ja sam se zlopatio sa Adventure Island na Famiclonu, sreca pa je pijacni kart imao kao da biras od kog sveta da krenes.

Svaki detalj sam znao. Uzeo japanski kart, na oridjidji famicomu, kad ono brze, NTSC 60hz...koji sam ja PAL slowmotion igrao.

Celo moje detinjstvo je pedesetohercna LAZ :D

Battletoads je i sa saveovima teška muka za igrati.
NES igre su za nas bile macji kasalj kad smo bili klinje, bukvalno smo se sprdali sa svim igrama. I sad je ostao dobar deo toga, kao da nista vremena nije proslo. BT je bila jedna od tezih, unicikl je ja mislim najtezi deo u igri ako se dobro secam jer si morao biti pixel precizan za skretanje, ali ono klinci i udri. Meni je najteza igra sa NES-a bila Side Pocket :D

NES igre su za nas bile macji kasalj kad smo bili klinje, bukvalno smo se sprdali sa svim igrama. I sad je ostao dobar deo toga, kao da nista vremena nije proslo. BT je bila jedna od tezih, unicikl je ja mislim najtezi deo u igri ako se dobro secam jer si morao biti pixel precizan za skretanje, ali ono klinci i udri. Meni je najteza igra sa NES-a bila Side Pocket :D
Samo je jedan bilijar na NES-u! Lunar ball!!! 🤣🤣🤣

Nah ja sve što sad predjem tad nije bilo šanse ili mi je trebalo mnogooo više vremena. Bkv nikad nisam razumeo tu priču kao mali smo prelazli lakše ne znam ni kako bi to bilo moguće. Sad očistim DKC 2 100% za tri večeri recimo, tad sam ga igrao mesecima po malo

Back
Top Bottom