JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,374
Da da na Limundo najviše i bude takvih stvari ko ne sme da sam odredi cenu. Ja ga izbegavam oduvek zato, na KP sam obično uzimao retro.

Ovo. Prešao nedavno Panic Restaurant, kasniji nivoi su teški mazohizam.nije vredno igrati mnoge Nes igre bez save states, tesko mucenje....
Ovih par igara sto sam presao nisu toliko HC mogle bi se preci i bez save state-ova ali ne bih mogao ovako brzo i bez da se oznojim xd Al svakako igram uglavnom sto sam presao kao klinac. Hvala za SP u solidnom je stanju, ali ekran je u skoro savrsenom stanju sto mi je najbitnije@Ashitaka i ja sam imao trip da cistim backlog Famicoma/Nesa
ali sam koristio retroarch/frontend zbog save state-ova
Megaman-e/Rockman-e sam hardcore na Famicomu ponovo prelazio
nije vredno igrati mnoge Nes igre bez save states, tesko mucenje....
lepo ti izgleda taj SP btw

Mislim da su jedine NES igre kojima sam video kraj bile Mario Bros i Contra..Sve ostalo što sam igrao bilo je igram pa dokle stignem ne očekuje niko da to predješ heheh...Ja ni mnoge SNES i Mega Drajv igre nisam mogao, recimo Super Metroid mi je bio nemoguć...Tek sam ga na Mini SNES-u prešao i to ono stiskam load pred smrt, sejvujem non stop u toku bos fajtova itd...Mislim svakako je faktor bila i prezajebana mapa ali ne bi prešao većinu onih Bos Fajtova tad svakako...nije vredno igrati mnoge Nes igre bez save states, tesko mucenje....
Ne slažem se da ne bi. Save states te omekšaju i samo dozvole refleksima da nikada ni ne izađu iz zone komfora. Ovako kada bi igrao legit, onda bi morao da ponavljaš deonice kao sumanut, a onda bi i te kako pamtio koji te je boss potez ubio, pa njega iščekivao i pamtio pixele, audio naznake…i to ono stiskam load pred smrt, sejvujem non stop u toku bos fajtova itd...Mislim svakako je faktor bila i prezajebana mapa ali ne bi prešao većinu onih Bos Fajtova tad svakako...
To su komšija i njegov brat stalno peglali, ja sam samo gledao kad igraju ono na skuterima katastrofa.
ja sam s rođakom prešao dvaput sa quick save-ovima, iznervirao se maksimalno. mogu misliti kroz šta su ljudi prolazili igrajući to regularnim putem.
Ali da igra je pakao... Mislim da smo vecinu igara koje su mogle u co-op presli(naravno pricam o igrama koje smo imali priliku da igramo) . Sad mogu trenutno da se setim samo Battletoads-a da nismo presli.
NES igre su za nas bile macji kasalj kad smo bili klinje, bukvalno smo se sprdali sa svim igrama. I sad je ostao dobar deo toga, kao da nista vremena nije proslo. BT je bila jedna od tezih, unicikl je ja mislim najtezi deo u igri ako se dobro secam jer si morao biti pixel precizan za skretanje, ali ono klinci i udri. Meni je najteza igra sa NES-a bila Side PocketBattletoads je i sa saveovima teška muka za igrati.

Samo je jedan bilijar na NES-u! Lunar ball!!!NES igre su za nas bile macji kasalj kad smo bili klinje, bukvalno smo se sprdali sa svim igrama. I sad je ostao dobar deo toga, kao da nista vremena nije proslo. BT je bila jedna od tezih, unicikl je ja mislim najtezi deo u igri ako se dobro secam jer si morao biti pixel precizan za skretanje, ali ono klinci i udri. Meni je najteza igra sa NES-a bila Side Pocket![]()