• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Zavrsio sam Infamous Second Son. Good karma. Igru sam krenuo prosle godine, sto dovoljno govori koliko mi je zaokupila paznju. Krenem tako i smori me, pa batalim par meseci itd…Pricu naravno nisam pratio jer me ne interesuje, ali eto chekirao sam jos jedan PS first party naslov.
Dvojka i dalje najbolji deo iz dlc(festival of blood)

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Preshao Elden Ring journey 2, pocheo journey 3. Vidim da josh neko vreme netju motji igrati druge igre.

Malo sam svastario u poslednje veme. Nisam dugo igrao tuce ma sam se malo posvetio njima.
UFC4 ok igra vredi probati.
WWE2K Battlegraunds zanimljiva zezaica posvetio sam joj dosta vremena.
Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown malo probao online treba dosta vezbe da bi bio uspesan nije za kezual igranje.

Mortal Kombat XL tehnicki odlicna igra ali nekako dosadna. Nema neke raznovrsnosti u gameplaju svaki borac ima skoro isti raspored udaraca i kada dobro savladas jednog dobro igras sa svima. Verujem ko se vise posveti i uvezba neke komplikovanije poteze da je gameplaj raznovrsniji ali ja nisam imao ni vremena ni volje za tako nesto.

Poceo Kingdom of Amalur Re-Reconing jos uvek je rano za utiske ali posto volim RPG bilo koje vrste preci cu igru skoro sigurno.

I na kraju sam posle vise godina odigrao jednu mobilnu igru. Rec je o rail shoteru Mad Bullets. Odlicna zezaica koja zahteva samo brze reflekse. Prava igra za kratke sesije od 10-15 minuta. Velika preporuka od mene.

Je se iznova oduševljavam koliko je THPS 1+2 dobar remake.
O da, ja bas danas skinuo opet da peglam :D To mi je najbolja igra za 120+fps, ogromna mi razlika, ni u jednoj drugoj igri mi high fps nije dobar koliko ovde :D

FS2fXAvWYAAEUxW

Back
Top Bottom