• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Meni je bash dobro legla igra, ali uveren da si se susreo s glavnom idejom igre negde, mozhda u nekom filmu ili knjizi. Ja nisam bash sci-fi fan, pa je mene igra odushevila.
Javiću utiske! Za sada je odlična atmosfera.

Jel' igrao neko ovo slučajno, kakvi su utisci:

Video sam da je Kojima hvalio, pa sam zbog toga hteo da igram, ali sam onda pogledao i druga mishljenja, pa me to odbilo. Chekam da neko odavde napishe koju kako bih prelomio. Svidja mi se ideja, deluje interesantno, ali ne bih da budem tester, pogotovo sada kada imam manje vremena nego inache.

I meni se sviđa ideja, dužina od 4-5h mi totalno odgovara, samo još da vidim kakvi su utisci.

Mene je odbila zbog izlizane fore...Looping..pegla mi se od toga! Poceo malo i ugasio...Kome to nije bitno, moze biti zanimljiva...

12 Minutes, bas teska igra, ali najveci problem je sto je loop suvise kratak i onda svaki cas moras da ponavljas iste radnje, sto vrlo brzo dosadi, na kraju se desi i da po stoti put radis jedno te isto, a igra suvise kratka, sve se desava u jednom stancicu, mozda bi i presao da nije tako teska, ovako mi je dosadilo da lupam glavu, a nikad nisam ni bio neki avanturista, da ne pricamo da je dosta toga nelogicno i cist guess work...

Jel' igrao neko ovo slučajno, kakvi su utisci:

Ukratko, ne preporucujem... osim ako ti nije dosadno, sat vremena zabave ce ti ponuditi.
Dosao sam do pred sam kraj i tu odustao.

iscedih dusu Mortal Shell-u:)
igrao sam (ps+) ps4 verziju, nema 4k nema 60 fps....steta stvarno, ponekad igra izgleda jako lepo /ty sony

ok je igra, vuce igraca da je igra i nije dosadna, nekoliko stvari mi je bas bilo simpa....krajnji utisak je dobar al nista mindblowing
recimo Remnant mi je mnogo bolji

necu mnogo da ulazim u detalje vs Dark Souls, From je druga planeta i prosto je neuporedivo
bukvalno 2 zone iz bilo kog DS imaju vise contenta nego ceo Mortal Shell

ali vidi se da im je srce na pravom mestu
nadam se da su dovoljno zatalasali scenu i da ce za sledecu igru imati sve sto im je falilo za Mortal Shell

ironicno ova igra je ubedljivo najzabavnija/najizazovnija kada se ignorise ceo taj koncept iz naslova igre lol
igranje bez shellova, 1 hit = u died, in ur face Dark Souls;)

evo pegla sa zadnjim bossom
samo mi zao sto nisam uspeo da ga ubijem dok igra zesce baguje...a bio sam bas blizu dva puta smrc:)
igra ponekad resi da nece da prikaze nesto sto moras da izbegnes il si cao, il preplavi ekran sa nekim popucalim artefaktima etc

Last edited:
Stao sam na NG+3, ali nikada nisam probao no shell. Iako mi je svaki sledeći NG+ bio dosta lakši od prethodnog.

Moraću da uzmem da probam neki put. Na Xboxu se dobio besplatan Upgrade na Next-gen verziju

Krenuo maz pejna trojku pošto ga nisam igrao kada je izašao,radio u inostranstvu.
Jako mi je teška igranepamtim da mi je i kec bi tako težak,možda sam se zajebao jer sam stavio da ga prelazim na hard.
Utisci do sada su mi što se maxovog izgleda tiče ,očekivao sam svašta ali ne i da je ćelav pola igre...
Kao ošiša se kada ode u brazil da ga ne skontaju a posle 15 minuta u diskoteci izrešetaš pola onih cigana u brazilu...

Igram Age of Empires IV, na pola sam prve kampanje od cetiri njih.
Ok je, moze da se igra, drzi me za sad... sto se tice mana, grafika je slaba, mutna i siromasna za danasnje standarde... definitivno nije na ocekivanom nivou za cetvrti deo legendarnog serijala... sta reci kad trojka Definitivna Edicija izgleda osetno bolje.
Filmovi izmedju misija su dosadni, prica i likovi su ok, standardica za ovaj serijal, ali filmovi su bezveze odradjeni, zato sto prikazuju ta istorijska mesta iz danasnje perspektive, to jest danas kako izgledaju, sto nije toliko zanimljivo, brzo dosadi, bolje da su odradili neki CGI sa zanimljivom radnjom ili bar nesto in engine.
AI zna da prolupa kad je puno jedinica i uzan/komplikovan prolaz, tezina je ok na Intermediate (predzadnji nivo tezine), lako je za sad, ali ume da bude i izazovno, ali sve fer za sad.
Malo je bez duse, nema neku atmosferu, nema ono nesto sto je krasilo sve prethodne delove, nekako je prazno, drugacije iskustvo, ne bas smisleno sklopljeno.
No, kao sto rekoh, moze da se igra i ocekujem da cu preci sve 4 kampanje.

:D

Kakav je krejzi konzjumer ono najklasičniji

Znaš zašto je grafika siromašna?

Jel igra neko Chivalry 2, na Epicu uz onaj kupon izadje 16$, ne znam po reviewovima deluje zabavno, mada sta znam :D ?

Odlična je zabava Chivalry 2, bukvalno igraš, smeješ se konstantno i uživaš.

Tnx, uzecu je onda :) igra mi se jos nesto pored Halo-a, listam, gledam sta bih mogao..ovo mi nekako iskocilo zanimljivo..

Back
Top Bottom