• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Šta igrate trenutno?

Zavrsio sam Marsupilami: Hoobadventure. Trebalo mi je nekih 5-6 sati da predjem sve osnovne i dodatne nivoe, a onda sam se jos par sati glupirao u time trials i bonus nivoima. Igra je veoma laka, na kraju igre sam imao oko 97 zivota. Samo jedan nivo mi je iscedio zivce, ali to je bio jedan od alternativnih. Za 100% complete je potrebno vise truda, ali nista me nije vuklo da ulozim dodatan trud u igru.

Simpatican platformer, nista ga posebno ne izdvaja u moru slicnih, ali mene je zabavio ovih nekoliko sati. Klasika, preskacete neprijatelje, a mozete vecini skociti na glavu i tako ih ubiti. Imate i udarac repom, kao i kotrljanje (brzo trcanje), stomp napad, i to je to.
Moguce je igrati sa 3 zivota po pokusaju, beskonacno, i sa dva, ja sam igrao sa tri. Kapiram da bi bilo teze sa dva, ali precesto mi se desavalo da predjem nivo da ne dobijem ni jedan samar. Mislim da bi dva zivota po pokusaju otezala samo par nivoa.

1778866658689.webp
1778866685376.webp
1778866696497.webp

Kreno igram ponovo Prey 2006. Kako je dobra igra, Portal pre Portala. Ovo je ono sto fali u modernim igrama, story-driven iskustvo na svakom koraku. Konstantno se nesto desava, interakcija sa milion stvari, bas dobra prica i koncept igre. Kao da je neki mx HL2 i Duke Nukem. Bas steta sto smo izgubili Prey 2. Btw igram na Steam Decku i izgleda savrseno.

1000031377.webp

1000031378.webp1000031379.webp1000031382.webp

Probao malo sinoc ovaj Time Crisis sa PSN-a. Sta znam zabavno je podseca na neka dobra stara vremena. Koliko se secam orginala mislim da je i grafika malo ispeglana. Malo kvari utisak sto su gyro kontrole malo neprecizne sto povecava tezinu igre. Pogotovo to dolazi do izrazaja u specijalnoj misiji koja je teza od main misija. Ali mislim da uz malo vezbe nece biti problem preci igru.

Upalio Titanfall 2 posle 8-9 godina, i dalje perfekcija. :)
Saglasan. Ja kad god se uzelim neke utegnute pucacine ja upalim Titanfall 2, random misiju. Obozavam ovoliku utegnutost napucavanja. Jos sam batalio M&K totalno i na gamepadu je neverovatno glatko.

Ne znam kako i sta su uradili, ali Titanfall 2 mi je uzivanje igrati kao i nove Doom i Wolfenstein igre. id engine ili kako se vec zove je cista umetnost

Kreno igram ponovo Prey 2006. Kako je dobra igra, Portal pre Portala.
Ја сам га прије више година прешао са великим очекивањима и искрено, није ми оставио неки утисак иако сам био наложен. Мада када набавим нови комп опет ћу га играти када ми налети.
Bas steta sto smo izgubili Prey 2.
Ту се разликујем од већинског мишљења. Бетесда су свакако смрадови али постоји велика шанса да је оно што су рекли - да није задовољавао квалитативни ниво тачно. Прешао сам више игара од HumanHead Studios, мислим да су јако прецијењене. Prey оригинални ми је био просјек, Rune у режиму за једног играча ми је био крш, а Dead Man's Hand је био ужасан.
Колико се сјећам, портали у првом Преју нису интерактивни као у Portal играма.
Probao malo sinoc ovaj Time Crisis sa PSN-a. Sta znam zabavno je podseca na neka dobra stara vremena.
Fuxo, imam 2 GunCon pistolja za PS1 i jedan GunCon 2 za PS2... sa sve rgb scart kablovima na crt tv-eveima. Ya tebe s@m ELYTA... fuxooo!
Half Life 2 nivo poliranosti
Што би један брадати дновинар рекао: Готово конзолашки углачан производ. :ROFLMAO:

Иначе тренутно играм Splinter Cell 1 на Xbox Classic. CRT тв од 72 цм и на 60 херца, Advanced Scart Cable, искључен flicker filter и soften image филтер. Значи игра изгледа јебено боговски, чак и данас. Јако добар визуелни стил, музика... а тек програмирање освјетљења, мммм.... Какав је ово ефекат имало 2002-ге, још је Xbox Classic верзија знатно боља од РС верзије, поготово тадашње, без сјебаних сјенки и багова. Прешао сам је на РС-ју тада када је изашла али нисам знао колико је била компромитована. А наставци још и бољи, све ће то да се одигра на црно-зеленом чудовишту.

Splinter Cell mi je mozda i najomiljenija stealth igra, pricalo se ranije nesto o remake-u, ne znam dal je to i dalje zivo, ali rado bih odigrao...

Ja sam trenutno na pola, ako imam neku zamerku, to je da od silnog platformisanja, ume da bude neprecizno. Kao Tomb Raider igre back in the day. Nekada skocim i odmah se uvatim za ivicu a nekada padam po 10 puta na istoj sekciji i ume da smara. Interesantna igra al polako ali sigurno me iritira ovo i mozda prekinem sa igrom ako nastavi ovako. Pogotovu onaj gunshot na dole sto treba da potrefis.
Bogami ne bih se slozio.
Igra je izuzetno precizna sa parkur princ persija side wals skilom pogotovo,mozda je malo izazovnija pri kraju ali definitivno jedna od igara gde mi je sve bilo savrseno,dva puta sam je obrnuo jednom na xbox one i drugi put sa upgreadom na seriji x u 120 frejmova prosto je savrseno kretanje bilo :)

Uh ta igra je meni bila bas dobra tada 2006. Mislim da sam u to vreme uzeo gf 6600 gt i testirao bas na njoj. Odlicna ali mislim da nema legit nigde da se igra,samo pirat.

Bogami ne bih se slozio.
Igra je izuzetno precizna sa parkur princ persija side wals skilom pogotovo,mozda je malo izazovnija pri kraju ali definitivno jedna od igara gde mi je sve bilo savrseno,dva puta sam je obrnuo jednom na xbox one i drugi put sa upgreadom na seriji x u 120 frejmova prosto je savrseno kretanje bilo :)
Ne znam, ja sam je obrisao posle. Prica me nije nista privlacila i sve mi nekako izgledalo isto na kraju.

Priča jeste manje više kurton ali je gameplay i nivoi koji dolaze i tpku kampanje lepo upakovan u sve to.
Bas te onako da kažem vuče da igraš (ili ne, možda nije za svakoga?)

Back
Top Bottom