• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch 2 Nintendo Switch 2 Info - hardver, os, software, news

Necemo sad preterivati, nego treba uvesti game time boost taksu.
Ne moze Oblak da igra Mario tenis 6000 sati za crkavicu sto plati 60e.
Isto vazi i za revolucionarne Nintendo open air igre gde ljudi spiskaju stotine sati u zabavi na stetu jedne čestite korporacije. Treba uvesti da konzola prati preko specijalnog id igre koliko je vremena provedeno u igri i posle recimo 40-50 sati da se doplacuje za dalje igranje.
Svaki pravi N. fan bi to prihvatio bez pogovora.
Ima smisla, ja bi prvi podrzao i treba da se podrzi kvalitet.

Nije fer čekati da neko ko nas je toliko zadužio sam traži novac. Treba biti ispravan čovek i donirati im samoinicijativno.

Sumnjam da će nova 3D Zelda biti BotW 3 i da će biti najavljena ovaj Direct,
ali ovaj Direct bi trebao da bude najavljen remake najbolje Zelde i u isto vreme i dalje jedne od najboljih igara ikada. ;)

Ja sam se nadao da će biti S2 Edition najave za Pikmin 4, verovatno kasnije u toku godine..

gif.gif

Ovo bilo gore cak i od PC Gaming Show-a...
Jebiga brate na izlasku su imali skoro svo zakašnjenja sa DEV-kitovima ovo je samo posledica toga.
Kada bi se sve izbrojalo 45 igara koje su najavljene za S2 e sada to što većina postoji na drugim platformama jebiga.
I da se ne zaboravi da je S2 i dalje najviše orijentisan na decu, i teško da ćemo videti neke igre sa ozbiljnom pričom.
Zelda OoT najavljena za 2026tu meni dovoljno.
Nadao sam se nekom Mario Maker-u 3 ili Zelda Maker-u ali dobro biće i toga ima kad.

Izašao Rise of the Tomb Raider i ponovo sjeb sa kontrolama... Em što igra radi u 30fps iz nekog razloga. em što ima input lag. Ovaj Aspyr baš ne ume da sredi Tomb Raider za Switch 2.

Igra ladno bolje radi i na Android uređajima bez input laga, kroz emulaciju. Ma igra bolje radi na Xbox 360 :D makar nema input lag, jeste niža rezolucija ali se bolje igra.

Switch 1 je jedina last gen konzola na kojoj ce biti dostupni oba MGS Master Collection izdanja, Vol. 1 i Vol. 2 :)
also
Muramasa oslobodjena od Wii/Vita okovima. Igrace se na OLED ekranom, OPET!

Back
Top Bottom